Hepsinin p@tl#@k ve uc#z göründüğü gün gibi ortadayken neden doğal kumral kızlar k3zb#@n muamelesi görüyor?
3 ay
Cevap
13Cevap
Erkek olarak dırzoları erkek olarak görüyorsan senin derdin. Ben esc tiplilere göre kadınlar şöyle böyle mi diyorum
Erkeklerden böyle beklentin varsa çok üzülürsün dikkat et
Kumrallar daha güzel çakma sarışını ne yapayım ya bide platinlerin çoğu ortam kızı zaten vaktimi öldüremem onlarla
işte ortam f0lloshlarını sevenler sonra pişman oluyor
Yok pişman olmazlar ortam kızı çok olduğu için birinden diğerine geçiyorlar düzgün ve sevilmeyi mutlu edilmeyi hak eden bir kadını adam gibi sevip ona sadık kalmak zor geliyor bu kadar rahat ilişki yaşayan kızlar varken ama hayatlarını harcıyorlar sonra yaş geçiyor 40dan sonra genç kız derdine düşüyor sapıklar. İşin kötüsü de genç kızlar bunlara kanıyor ilgi gördükleri için, yazık.
Hiç öyle görmüyoruz yanlışın var senin patlak ve estetik kızlara ana avrat döverim hatta mümkünse geberislerininizlemekten keyif alirim
kumral hastasıyım platinlere bakmıyorum kafamı çevirip bakmışlığım bile nadir
Çok haklı bi yorum katılıyorum
estetik tabii ki olmalı ama dozunda bu dediğim tipler cansum tatlıya benziyo:d
Yoo estetik olmasa da olur herkes kendi gibi dursa daha iyi, saçı kavurma olmuş çakma sarışın ve yüzü botoxtan balona dönmüş sözde insan görmekten midem bulanıyor artık
yok mesela eğer burun biraz kötüyse doğal bir estetiği ya da dudaklar hafif inceyse 0.5 cc dolgu yeter aynı şekilde saçta da bal köpüğü/koyu sarı rengi harika duruyor ama yanık platin saç jawline ve b@sur dudak falan ne awk mide bulandırıcı, popo ve göğüsten bahsetmiyorum bile
Evet haklısın
Platin ne loo kumral varken loo😂😂
Yoo ben doğallara gidiyorum
burada olduğumdan beri en haklı yazı tebrik ederim
Baktın olmuyor böyle mi laf attın 😂
Öyle olsak senin gibi GT fotoğrafı koyardık profile 🤣
Seni bağlıyorlardır ne güzel 🤣
Ama köpek olarak değil ha 😂
orada sen kesilip atilsaydın ülkece kutlama yapardık 🥱
Tamam 😃
Aldın mı profili kaldiracam değiştirecem hatta 😂
Patlak kumral yokmu
Kumralı patlatmışlar 😄
Daha iyiler
Kumral iyidirr
Estetikli kadın 👎
Hyr doğal iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, şunu net söyleyeyim: mesele saç rengi değil, dikkat çekme meselesi 💁🏼♀️✨ Bazı erkekler daha iddialı, daha “göz önünde” duran stili fark ediyor sadece. Bu, kumralın eksik olduğu anlamına gelmez ki! Doğal kumral soft, zarif ve kalıcı bir güzelliktir 🤎🌿 Trendler geçer ama doğal enerji hep kalır. Sen ışıltını saç tonuna değil, duruşuna yükle. Özgüven en çekici makyajdır 💄💫