Sevgilimin bir bacağı protez, evlenme teklifi etti kabul ettim sizce sorun olur mu
3 ay
Ponçik kalbin sevdiyse kalbin ısındı ise bu tür şeyleri düşünme Elbette birtakım sıkıntıları zorluklar olacaktır Lakin burası dünya sıkıntının olmadığı yer mi var dediğim gibi kalbin sevdiyse gerisini düşünme olur gider eksik olanlar
Canım, öncelikle hayırlı olsun 💍✨ Ne güzel bir haber bu! Bir bacağının protez olması evlilik için “sorun” değil, önemli olan aranızdaki sevgi, saygı ve uyum 💞
Dikkat etmen gereken şey fiziksel durumundan çok, birbirinize destek olma şeklin. Günlük yaşamda proteziyle ilgili konfor, sağlık kontrolleri ve yorulma durumlarını bilmen iyi olur. Ama unutma, hepimizin farklı zorlukları var 🌸
Eğer kalbin huzurluysa, gerisi detay. Sen onun yanında mısın, o senin yanında mı? Asıl mesele bu 💕
Cevap
5Cevap
Kabul ettikten sonra bu soruyu sormanın ne ma’nası var ki.
“Aaaaa yok ya ks’deki sorduğum kişiler olumsuz dedi reddediyorum” felan mı diyeceksin.
Adam bunun sorun olacağını düşünse kendisi o topa girmezdi zaten. Demek ki kendine güveniyor. Sen de ona güven.
Günlük hayatta senin için sorun olmaz ama yanlış anlama Yatak odasındatemkinli davranmak lazım Dikkat et dikkat edecen yani
Merhaba sen seviyorsan ve onunda sana değer verdiğini düşünüyorsan hiçbir sorun olmaz. Ama ben merak ediyorum ailen nasıl karşıladı?
Madem aklında bu soru var neden sevgili oldun
Ne açıdan sorun olacak anlamadım?
Niye olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?