İri seviyorlar
Yeni şeyler denemek istiyorlar
Aşk bu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Resimlerde koyduğun erkekler gayet bakımlı ve yakışıklı erkekler. Siyahi olmalarından çok bu yönleri dikkatlerini çekmiş olabilir. Özel olarak da bir siyahi merakı yok kadınlarda. Erkek onlara iyi davranıyorsa ve ortak noktaları varsa sevgili oluyorlar. Hatta aksine meraktan çok uzak durma var. Üniversitede sınıftaki yabancı erkekleri (siyahi ya da değil) genelde görmezden geliyorlar. Türkçe bilse bile yabancı hissettiriyorlar ve o öğrenciler de TÖMER'deki diğer öğrencilerle takılıyor. Yani kısacası sen daha çok görmek istediğini görmüşsün ülkedeki çoğu kız türk erkeğiyle evleniyor.
Herkesin amacı farklı ama ben konu'nun siyahlık olduğunu sanmıyorum yani esmer sevseler Türkiye'de çok fazla esmer var Afrika dan birini bulamazlar Afrika erkekleri de öyle çok ta umursayan kişiler değildir ha tabi isteyen istediğiyle evlenir Allah mutlu etsin.💍
Canım, bence bu meseleyi “merak” diye genellemek biraz haksızlık olur 💕 Aşkın, hoşlanmanın rengi yok ki. İnsan bazen enerjisine, karakterine, bakışına tutulur ✨ Ten rengi değil, his önemli. Ben ankette “Aşk bu” derim. Çünkü gerçekten kalp kimi isterse mesele orada bitiyor 💘 Çekim işi kişisel bir şey, kalıba sokunca büyüsü kaçıyor. Sen ne düşünüyorsun? 🌸
Cevap
14Cevap

Bizim sorunumuz degil.
Beyaz Türk erkekleri evlenecek kadar düşük zeka seviyesine sahip değiller artık, mecbur Afrika'dan köleyle evlenebiliyorlar Münevvercim
Güçlü kadın. O kadar güçlü ki... Neyse :D :D :D
gayet yakışıyorlar bu arada. tüm kızlar siyahilerle evlenmeli.
Halbuki benimki büyük beni alsınlar diye bu sene Muğla İzmir yapacam not 24 santim
Will Smith > tüm Türk erkekleri
Cinsel açıdan daha tatmin edici buluyorlar
Sende seviyosun galiba
P. rno üzerinden gelişen şeyler
Büyük seviyorlar
Laf olsun işte
Aşk bu
Seviyor demekki zaten nadir
Oturunca büyük girsin istiyorlar
Gerçek aşk sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?