Güzel
Kötü
Bizi ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
12Cevap
Allah kahretsin yanlışlıkla güzeli işaretledim. Bu ülkeden olmayanları da bu ülkeden olmayanlarla beraber olan insanları da kovacağız inşallah☝🏼 Ganalıyla evleniyorsa git Gana'da yaşa. Rusla evleniyorsa Rusya'da.
@Kürttttts öyle olmadığımı kim söyledi
Allahın adını kirli ağzınıza almayın kuranda hadiste ırkçık yapın diye nerde yazıyor ilk ezanı okuyanda zenciydi Bilal’i habeşiydi buna ne diyeceksin
Cahil olduğunuzu bu kadar belli etmeyin islamı insanlardan değil kurandan hadislerden öğrenin daha sonra yorum yapın
@Ladyprensses bilal habeşi gidip habeş'de okuyabilir ezanını. Böyle aptal argümanlarla yahudilerin beyaz ırkı yoketme projesinin bir parçssı olmak düsük iq belirtisi.
@Kürttttts Tel Aviv'de niye hiç siyahi yok? Ya da neden yahudiliğe farklı birini kabul etmiyorlar da soydan geçer diyorlar? Ya da siyahları konu alan erotik film siteleri neden hep yahudilerin? Niye düzensiz göçü teşvik eden derneklerin hepsi yahudi fonuyla dönüyor?
Benim yorumumda bir tane yahudi karşıtı söylem ırkçılıkla ilgili yorum yok ama sizin var yani kendiniz ya aptalsınız ya da aptallığa veriyorsunuz cahil olduğunuz kesinde
Kızın çok mutlu bir ilişki yaşayacağı kesin. İki kat fazla hemde :) siyahi erkek her konuda domine eder.
İnsan istediği ile sevgili olur dini ırkı fark etmez
Kıskanç insanlar yorumlara aldırma güzel olur yakışır
Neden bu kadar ırkçı yorum görüyorum karakteri düzgünse neden olmasın
Çikolata gibi geliyor bana sorun yok olsun sim siyah
Yaa bu kadar düşmeyin arkadaş yaa.
Karabük lu biri cvplasn 😄
Kültür farkı çok yoksa tatlı olabilir
Çok geniş olmak lazım
Alabiliyorsa sorun yok bence😅
eşarbı çıkarmalı
Kendi secimi
Olabilir?