Clublarda falan beğendiğim genç yakışıklı makışıklı kaslı çok da tatlı erkeklerle de takılmak istiyorum. Tabii ki haberi ve izni dahilinde.
Siz böyle bir eş istemez miydiniz?
3 ay
Clublarda falan beğendiğim genç yakışıklı makışıklı kaslı çok da tatlı erkeklerle de takılmak istiyorum. Tabii ki haberi ve izni dahilinde.
Siz böyle bir eş istemez miydiniz?
Bazı kızlar bunu istiyor doğru. İki erkek fantezisi olanı da gördüm zenci merakı olanı da. Arada bir gizli olmayan kaçamaklar ilişkiye renk katabilir. Hayalde fena değil ama reelde cesaret edemezdim.
Ay sonunda incel olmayan birisi
Fantezi heyecan severim. Duygusal durumu etkilemesinden çekinirim sadece. Yoksa özgüvenim müsait. Kıskandıran kadınlar her zaman erkeği bağlar.
Duygusal olmaz ki zaten elin otuz birci ergen çocuğuyla ne duygusal şeyim olabilir. Sadece tensel
Anladım. Beni heyecanlandırır şahsen öyle kadınları daha bir dişi buluyorum
Evet de kimse beni anlamıyor ya of
Seni tanımak isterdim
Açık ilişki mı arıyorsun
Canım, bu isteğin anormal değil 🌸✨ Özgür ruhlu olabilirsin, flört enerjisini seviyor olabilirsin 💃🏻🔥 Ama burada en kritik nokta karşılıklı rıza ve sınırlar. Gerçekten bunu kaldırabilecek, kıskançlık krizine girmeyecek bir partner bulmak zor iş. Ben olsam duygusal güveni sarsmayacak bir ilişki isterim 💖 Sen önce kendine şunu sor: Bu istek heyecan mı, yoksa bağlanmaktan kaçış mı? Cevap önemli ✨
Cevap
15Cevap
Takıl takıl tabii ki 👍 kocan da başka kızlarla takılsın. Güzel bir evlilik olur böylelikle.. 👍
Hayır onu kıskanırım izin veremem ben
😂😂😂😂
Öyle ama
Tek taraflı aldatmak olmaz. Haksızlık olur öbür tarafa 👍
Kabul ederse olur
Hiç bir insanoğlu bunu kabul etmez 👍 hem bırak o da yapsın , canı ne istiyorsa 👍
Yo eden var yorumlarda görüyoruz
Yalan onların hepsi.. 👍
Bırak adamda istediğini yapsın çatır çutur hemde 👍😅
Aynen amuca herkesin bana yalan borcu var. Sen 7 milyar insanın aklını okudun herkesin ne düşündüğünü biliyorsun
Amuca olamadım daha. 40 yaşımdayım. Evet okurum ben akılları çok.. 👍
İnsanin nefsi var az mantıklı ol ben nasil istersem sende istersin
Mantıklıyım zaten habersiz yapmıyorum bi şy
Ne haberi ln kime diyonda
Peki eşinin bilgisi ve dahilinde olacaktı ama ondan gizli değil
Gizli değil işte rızası olması lazım
Eşime foto mu atacağım bunla yapabilir miyim diye anlamadım 😂 club a gittiğimde biliyor olacak orada beğendiğim biri olursa çıkacağım onunla
Haa kocam bizi mi izleyecek yani? Karşı taraf kabul etmeyebilir onu
Izlemesi şart değil Sonuçta evde tek bir oda yok salonda da bekleyebilir Önemli olan geceyi Senin güzel geçirip Keyif alman evlilik zaten Bazen de fedakarlık yapmak değil midir ya da bunu yapmanız için eşini cesaretlendirip bunu yapınca pişman olmayacağını onun cesaretlendirmek değil midir
Doğru da bu toplumsal normlara çok aykırı bir durum ya sonuçta. Kabul eden bulmak da zor
Toplumsal normları Kime göre anormal Sonuçta bu ben ve eşimle arasında olduğu sürece Kime Ne kabul etmek problem değil de bunu eşimle yapmasına güvenilir ve gerçekten bizi pişman etmeyecek eşimi mutlu edebilecek Yatak odasından çıkınca salonda saygıyı koruyup yatak odasına sınırları kaldırabilecek pişman etmeyecek güvenilir birisini bulmak Bence daha büyük soru yoksa ben ve eşimle arasında olduktan sonra
Evet de bunu bulmanın sorun ve zor olmasının sebebi toplumsal normlara aykırı olması işte
İşte senin gibi düşünen tek tük
İsterdim işte soruda belirtmişim ya
Bu eş değil ki dost hayatı, önceden konuştuysan kabul edecek adam bulabilirsin
Hayır her günümü geçirdiğim tek kişi o sonuçta. Bunlar ayda yılda bir yaşanacak evliliği canlı tutmak için fanteziler
Cucklod yani , benim yaşadığım şehirde çok var ama katılıkı oluyor bu işler, kocanda öyle ister
Hayır swinger oluyor senin dediğin o zamna
Sen sadece yaparsan bencillik oluyor ama ☺️
Sahil şehrinde mi yaşıyorsun?
Takıl karışmam ama sakın çocuk doğurma
Yok o. Pu ile işim olmaz
Kes
Keyfini çıkar
Konuşalım mı
Ne hakkında
Bu konu hakkında
E söyle işte buradan yorum
İsterler