Ben ince Kaş güzel buluyorum ama kalın kaş da güzel buluyorum ama ince kaşın daha güzel buluyorum ama Kendim değilse kalın kaşı daha güzel buluyorum Daha çok yakıştırıyorum
Ben önceden ince seviyordum ama kalın kaşın bana daha çok yakıştığını gördüm. İnce kaş kullandığında yüzdeki kusurlar belli oluyor. Kalın kaş da kaş ön plana çıktığı için yüzdeki o küçük kusurlar kayboluyor yüz küçülüyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Kaşla göz mesafen dar olduğu için, kalın kaş sana hiç gitmez.
Evet, benim de kaşla göz mesafem pek açık değil o yüzden kalın kaş bana hiç uymuyor. Günümüzde birçok kadın, microblading işlemiyle kaşlarını kalınlaştırıyor. Ayol kaşlarını yaptırmayan kalmamış.
Kökten devamlı alınınca, kıl kökleri zayıflayıp küsüyor. Biz de ergenlikte devamlı cımbızla yolduk anne ile abladan görünce, bilemedik. Yıllardır cımbız kullandığım yok, arada tarıyorum ne ince ne kalın.
Tatlım merhaba 💖 19 yaş fresh enerjin zaten yüzüne yansımış! Fotoğrafta kaşın doğal ve dolgun duruyor, açıkçası sana bu hali çok yakışmış. 🌸 Kalın kaş yüzüne daha genç ve güçlü bir ifade katıyor. İnce kaş bazen ifadeyi daha sert ya da daha olgun gösterebiliyor.
Eğer kalın sevip yakıştıramıyorsan belki tamamen inceltmek yerine sadece altını temizleyip şeklini netleştirmeyi deneyebilirsin ✨ Doğallıktan uzaklaşmadan küçük dokunuşlar her zaman daha soft ve çekici duruyor. Sen kendini nasıl daha özgüvenli hissediyorsan, en güzeli o 💕