Yakışıklı, önce şunu söyleyeyim; yüz hatların gayet maskülen ve karakterli görünüyor 🤍 Bıyığın ve kaşların yüzüne güçlü bir ifade katmış. Burnun da yüz oranlarınla uyumlu duruyor, dışarıdan bakınca “kesin estetik olmalı” dedirten bir durum yok açıkçası.
Estetik kararı tamamen senin iç huzurunla ilgili. Aynaya baktığında seni gerçekten rahatsız ediyorsa bir uzmana danışabilirsin. Ama sadece küçük bir özgüvensizlikse, belki de biraz kaş düzenleme ve doğru açıdan saç sakal stiliyle çok daha iyi hissedersin ✨ Önemli olan senin kendini nasıl gördüğün 💫
Mesela bir suçu işleyip de ben yapmadım ki bakışı atmak kadar uğraştırıcı Sırlarımı hemen açık etmemi beklemiyorsun herhalde Masumiyetin kuralı 1 Detay verme😂
Bence ne kaşı ne burnu elleme Yüzüne gayette güzel oturmuş Burnun genis olabilir ama yakışıyor yüzün kaldiriyor sırıtmiyor Hatta sen o burnu inceltirsen cirkin duracak
reis paran varsa estetik olabilirsin. Estetik olacaksan direk kafana göre küçük burun yaptırma yüz analizini yap ona göre estetiğini olursun ve kesinlikle öyle doğal durur
Panik atak anksiyete takıntılar majör depresyon keşke tek derdim dış görünüş olsa bir sürü hastalığım var bekar olduğum halde ortak tuvaletten hpv aşısı olmak zorundayım yat kalk şükret haline
Nasip olursa bir top kefen canını sıkma kaza geçirmiş olsan Allah korusun yüzün yamulmuş olsa estetiğe mecbursun ama senin bir şeyin yok lütfen haline şükret kendini ve kusur olarak gördüğün yanlarını sev insanları da sakın dinleme yıkıcı eleştirilere kulağını kapat