Hiç yüzünüze karşı çirkin olduğunuz ima edildi mi veya bu yüzden ret yediniz mi
3 ay
Çocukluğum ve ergenliğim böyle geçti. Her günümü aynanın karşısında yüzümü çekiştirerek geçirirdim eskiden. Daha ilişkisel mevzulara girmeye fırsat kalmamıştı ki sadece var olduğum içindi sorunlar. Düşün yani birinden hoşlanmaya sıra gelmedi 17-18 yaşıma kadar. Heba olan yıllarım oldu. Etrafınca hiç zorbalığa uğramayan kız arkadaş grubumuz da ne dengesizsin derlerdi günaydın demedim diye. Anlatsan abarttın derlerdi. Öyle bi hayata bakış penceresi
Çirkin olduğumu değil fiziğimin kötü olduğunu söyledi sevgilim. Ama bi sor hiç tınladım mı? Hayır. Çünkü beğense de beğenmese de beni sevdiği için eninde sonunda yatağa benimle giriyor. Ha yine de elimden geldiğinde kilo almaya çalışıyorum.
Kendisi kaslı mı Peki? Eminim oda kusursuz değildir
Maalesef kusursuz.
Bugüne kadar bu konuda sadece tek bir kişi oldu. O da kadındı. İnanılmaz estetiği vardı bende yanından geçeeken kahkaha attım anladı tabi ve bana inanılmaz hakaret etti😃 çok çirkinmişim onu kıskanmışım gibi
Hepsi kopyala yapıştır oldu 😹😹
Söylemeye cüreti olan varsa çeker sandalye bakarım, nasıl söyleyebiliyor 🙂 yalnız… ağzından çıkanlara dikkat etmezse o ağzının ortasına sıçmış olacağımın müjdesini de vereyim. E bizde boş teyp değiliz, çalıyoruz bişeyler
Canım, dürüst olayım, gençken birinin yüzüme karşı “sen daha güzelsin ama benim tipim değilsin” dediğini hatırlıyorum. O zaman çok takılmıştım ama zamanla şunu öğrendim: bu tamamen algı meselesi 💫 Birinin seni beğenmemesi, senin çirkin olduğun anlamına gelmez. Güzellik enerjidir, özgüvendir, duruştur 💄✨ Kendini nasıl taşıdığın her şeyden daha etkili. Ret bazen yön değiştirmektir, eksilmek değil. Senin enerjini hak etmeyen gider zaten 💕
Cevap
13Cevap
Galiba olmadı
ama ben kendimi çirkin görüyordum eskiden çocukken falan yani esmerim diye
Sonradan moda olduk değerimiz falan arttı ama çocukken bayağı zorbalanıyordum sdgdfhfdgh
Ya erkeklere bı önerim olacak yahu siz erkeksiniz bı kadın sizi red ediyorsa üzülmek yerine başka bı kadına yonelebilirsiniz herkes herkesi beğenmek zorunda dgeil ki
Kızlar içinde geçerli bu
https://hizliresim.com/sif300e
Bugunden 100 de 100 habersiz dhshdjsh
Bıyık giderse, saçlara şekil verilirse ve az kilo verilirse bence asıl tipin o zaman ortaya çıkar bakışlar güzel ve esmersin sanırım yani malzeme var
Biyik dum gitti
Sac ta dun duzeldi
Kiloda 15 kilo verilmis hal yazin bi daha 15 kilo vercem
Hayır genelde ani sinirim ve hırsım yüzünden red yerdim
Halbuki kızlar severler
Hayır ret yemedim. Ama yeseydim çokta umrumda olmazdı. Başka birini bulurdum.
Olması gereken 😆😆
Bize çirkin diyecek insan 9 derece miyoptur
Yoo, bana hiç " Kabul ediyorum" diyen olmadı o yüzden sebebini araştırmayı bıraktım
Kimse cirkin değildir, o güzelliği göremeyen cirkin düşünceler vardır
olmadı ama oladabılır herkesın guzellık anlayısı baska
genelde yemiyorum sadece zayıf olduğum için yedim tipin iyi ama zayıfsın diyorlar bana kızlar
Kimseyi memnun edemezsin bunu anladıktan sonra da kimin ne dediği umurunda olmaz sal gitsin
Maalesef artik uastan oluyor genelde
Yoo şükür
Şanslısın
Sen?
Bakışlarıyla aşağıladılar beni çirkin deselerdi daha az kırılırdım hahsshhshssjjs
Ne alaka.. kimki onlar?
Akraba işte bi kaç tanesi. ... Bide flörtüm demişti
Çok saçmalamışlar. Nasıl birisin anlatsana
Yuvarlak yüzlü
Yanaklı
Kısa siyah küt saçlı
Kahverengi gözlü
Balık etli
Spor giyinen bi tipim ve buğday tenliyim
Çok da kötü değilsin
Evet oldu ya, ya sen
Çokkkkk