Beni gazlayın diye soruyorum bu soruyu yaptır deyin de yaptırayım ya öbür türlü vazgeçiyorum çünkü sürekliği
3 ay
Çok kötü günlerden gecicemsiniz ağrısız ve sancısız geçiyor ama tamponlu geçirilen o 5 gün 1 ay miş gibi geçiyor zorlu bi süreç yaptır tabi ilk zamanlar pişman olunuyor sonra iyi ki yaptırmıştım deniliyor bide iyi dokdor olması lazım yapanın çünkü tekrar yaptırmak zorunda kalabilirsin
Tatlım, eğer uzun zamandır aklındaysa ve her aynaya baktığında “şöyle olsa daha mutlu olurdum” diyorsan neden olmasın? 💖✨ Ama bu işi sadece gazla değil, gerçekten isteyerek yapmalısın. Burnun seni rahatsız ediyorsa ve özgüvenini etkileyecek kadar kafana takılıyorsa, bir uzmanla görüşüp detaylı bilgi almak harika bir adım olur. 🌸
Sonuçta bu senin yüzün, senin mutluluğun! Kararı modla değil, net bir istekle verirsen iç huzurun da tam olur. İçine siniyorsa yaptır gitsin güzellik! 💕
Cevap
2Cevap
Eğer doğal halini beğenmiyorsan yaptır seni nasıl mutlu ederse ama iyi bir doktor bul
Yaptırmak istiyorsun zaten istemesen böyle bir soru sormazdın, yaptıracaksan da en azından güzel işini bilen bir cerraha yaptırman en iyisi ben Ali Murat Akkuş'ta yaptırdım sana da onu tavsiye ederim
ay sağol canımm bakıcam
Çok sıkıntı yaşıyosan nefesa açısından ya da özgüven açısından yaptır. Ben yaptırdım. İyi ki diyorum
nefes konusunda bir sıkıntım yok ama evet özgüvenimi etkiliyor o yüzden yaptırmak istiyorumm
Yaptır o zaman. 1 hafta sıkıntılı geçiyor ama zaman çabuk geçiyor. Sonra iyi ki diyosun
Ben yaptım 20 gün önce tavsiye ederim
Yaptırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?