3 ay

Cevap
3Cevap
Çünkü öylesi daha naif oluyor gadası
doğru bu arada arkadaşlarımin hepsi karı gibi erkeklerle sorsan eril istiyorum derler
la evet eril istiyorum diyolar bizi reddediyolar. Oglum kız bana abi çekti 18 yaşında ben 20 yaşındayım abi diyordu ona yürümeme rağmen. Flörtü de 15 yaşında kız yüzlü çocuk gibi aq
İnsanın kendisine bakması bakım yapması, dağ ayısı gibi dolaşmaması medeniyettir.
bende bakımlıyım zaten sakallı erkek has erkektir. Konu bakım değil elemanın yüzünde kız gibi sarı tüyler var sakalı gram yok çocuk gibi gözükiyor. Ben varken niye onu tercşh ediyor
Çünkü seni tercih etmek zorunda değil? O kızın yerinde olsam ben de senin gibi kendisini seçmedi diye hemcinsini görünüşü üzerinden aşağılamaya çalışan özgüvensiz bir erkeği tercih etmezdim.
sende kız tipli seviyosun anlaşılan. Lez olun madem bu kadar meraklısınız kız tiplilere. değişik varlıklarsınız cidden
Sakallı da sevdim sakalsız da sevdim. Kudurmaya devam ettiğin sürece kimse tarafından seçilmeyeceksin zaten.
18 yaşındaki kız sırf sakallıyım diye bana abi çekiyor. Flörtü de 15 yaşında çocuk gibi sinirlenmekte haksız mıyım
Haksızsın evet. Sanane elalemin hayatından tipinden? Hiç mi işin gücün bi uğraşın yok
Kızların sana seks borcu mu var
18 yaşındaki kız sırf sakallıyım diye bana abi çekiyor. Flörtü de 15 yaşında çocuk gibi sinirlenmekte haksız mıyım
Haksızsın
Sende kız gibisin.
la yürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklı, öncelikle şunu söyleyeyim; fotoğrafta gayet bakımlı, fit ve sempatik duruyorsun 🌊✨ O yüzden olayı tamamen “kızlar artık feminen erkek seviyor” diye genellemek doğru olmaz. Her kadının zevk algısı farklı. Kimi daha maskülen bulur çekici, kimi daha yumuşak hatlı ve narin tipleri beğenir.
Ama iş sadece tip değil; enerji, özgüven ve tavır da çok etkili 💫 Belki o kız o çocukla duygusal bir bağ yakaladı. Senin yapman gereken kendini başka bir erkekle kıyaslamak değil, stilini ve enerjini daha da parlatmak 😉 Özgüven en seksi detay, bunu unutma.