Sarı saçlı saçlarım boyalı köyü kahverengi gözlüyüm beyaz tenliyim 1.65 boyunda 47 48 kiloyum çok açık giyinen biri değilim ama uyumlu giyinen biriyim saçlarım uzun bele yakın düz ince telli
Öneriye açığım sadece düzgün yorum yapın
Sarı saçlı saçlarım boyalı köyü kahverengi gözlüyüm beyaz tenliyim 1.65 boyunda 47 48 kiloyum çok açık giyinen biri değilim ama uyumlu giyinen biriyim saçlarım uzun bele yakın düz ince telli
Öneriye açığım sadece düzgün yorum yapın
Cevap
9Cevap
Fitsin ne giysen yakışır sade şeyler tercih et bence zarif görün
Sade ve süslü arasındayım uyumlu giyinen biriyim taşlı şeyleri seviyorum ama
Elbiseden elbiseye değişir taş işi. Sade ve zarif görün zaten fitsin her türlü hoş görünürsün makyaj da minimum tut
Makyaj sadece gözleri koyu seviyorum göz kalemi ruj onun dışında çok bişey yok taşta işte taşlı saat taşlı bileklik gibi
He gayet iyisin zevkli birisin gibi , sırt dekolteside hoş durur
Yok dekolte pek giymem
Siyah elbisede yakışır
Her renk giyerim
Siyah ve beyaz farklı gösterir
Nasıl yani
Cazip olan kadın vücudunu nasıl gösterdiği zaten burada hangi renk oldugu çok etkili değil ama siyah veya beyazda farklı bir çekicilik oluşuyor
Ha her renk ayrı güzel bnce
Yaratılan hersey özünde çok güzel zaten :)) ama siyah ve beyaz kadında Bi başka cazibe olusturuyor. Su boğaza tasma gibi olan kolyelerde güzel
Modası geçti ama ;))
Evet kıyafete göre güzel moda önemli değil ya
Kumaş pantolonda aşırı yakistiriyorum mesleğe uygunsa takım elbise falan baya havalı oluyor ;)) dişiye yakışıyor çoğu sey
Kumaş severim bnde
Baya baya zevklisin ozaman boşuna soru sormussun
Haha teşekkürler
Rica ederim
Bu şekilde pek bi yorum yapamayız fakat iyisin bence
Teşekkürler yorumun için
Ne demek
Ne gibi bir yorum bekliyorsun ki
Normal sıtsdart tc kızı olmuşsun uyum sağlıyorum kastın ne hem vücut hatların belli oluyorsa açıktır değilse bol giyiniyorsun sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Normal TC kızı mı knka herkesin saçı gözü farklı ya
Yorum mesala saçımı nasıl daha iyi gösteririm mesala nasıl değişiklik yapmalıyım
Abla kusura bakma da görmeden bir şey demek saçma olur ha görmek için demiyorum tabi millet için
Ya bakımlı olsun dağılmasın yeter zaten bele kadar geliyor diyorsun
Evet ama bilmiyorum belki keserim aslında uzun saç seviyorum sadece nasıl diyeyim anla işte kardeşim bazen insan farklılık arar ya o moddayım
Saçını kumrala ya da siyaha boya kısaltırsan uzatması da sıkıntı
Evet o da doğru zaten siyah risk
Kaşlarla uyumlu olsun kaşlar hangi renk
Kaşlar biraz koyu ama ince
Yanına bir de beni alacaksın on numara gözükürsün 😛
Çok güzel daha ne olsun kii👏🌸🌸
Teşekkürler yorumun için
Ricaederim hayırlı sabahlar ☺️☺️
Sanada😊
Teşekkür ederim ☺️☺️
Rica ederim
☺️ zayıf insanların giyim konusundada sorunları olmuyor renk olarak en çok ne renk seviyorsun
Tabi olmuyor pantolon bile bulamıyorum
Çok zayıf mı kalıyorsun boyuna göre ondan mı pantolon yok
Yani 47 kiloyum çok zor buluyorum
Aslında boy kilo iyi ya ama genelde boyuna göre 55 kilo falan tam ideal olur ozaman tam uyar kıyafetler ama genede kilo alma kilolu biri olarak zayıf kalmanı dilerim hep🌸🌸👏
48 iyi aşağısı sıkıntı
Böyle iyi çok çok beğendiğini bedenine göre terzide ayarlaman yeterki
Zaten artık öyle mecbur
👏🌸aynen öyle çözümü bu işte
Cok iyisin ama 45 kg olsan mük olursun
Aklından geçenler neler peki değişiklikten kastın
Saç mesala kısaltmalı mıyım bilmiyorum
Evet ama işte kararsızlık var
Ay yok öyle şeyler hiç benlik değil
Yani masumluk mu bilmem
İstediğini yap kendini sen beğen erkek beğenir
Erkek için değil ama hani insan değişiklik arar ya öyle bişey
Saçın beline kadar sa gayet iyisindir onun harici elbise giyin mesela bluz falan kırmızı siyah vb güzel olur
Zaten bazen giyiyorum
Yani daha öneri de bulunmam için bana elbise seçimi için link atman lazım o konuda iyiyim mesela
Şu anda bi elbise yok ama böyle günlük olarak kısa kollu boya yakın elbise giyiyorum
Güzel olur
Teşekkürler
Rica ederim
Bence iyisin
Teşekkürler yorumun için
Giyim tarzın tam olarak nasıl
Çok açık giyinen biri değilim bazen kot üst bazen elbise etek günlük tarza uygun giyinen biriyim
Tatlı bir tarz çok ilgi görürsün böyle:) ayrıca boy kilo cidden çok iyi merak etmedim desem yalan olur yaş kaç?
Ya aslında bu ara değişiklik istiyorum kimi saç rengim sarı diye eleştiriyor ama ben sarı bağımlısı oldum kimi gelip kısa saç yakışır diyor kimi güzelsin ama cümlesi kuruyor ne bileyim farklılık arıyorum
Yani şimdi sen böyle yazmışsın evet ama butada doğru yorumu ancak seni görenler yapabilir
Beni gören herkes farklı bir yorum yapıyor 😂
İşte sana en mantıklısı hangisi:) ben şimdi nasıl yorum yapayım uzun saç belki de çok yakışıyor ki yakışır 😁
Bilmiyorumki aslında kararsızım ya kısa saç sevmezsem korkuyorum
Eklermiisn:)
Yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım hoş geldin 🌸 Anlattığın profille zaten çok zarif ve dikkat çekici bir görünümün var gibi hissettim ✨ Sarı saç + koyu kahverengi göz kombinasyonu aşırı güzel bir kontrast oluşturur, özellikle beyaz tenle birlikte masum ama iddialı bir hava verir 💫
Saçların uzun ve ince telliyse uçlarına hafif kat attırmak ya da çok soft dalgalar kullanmak hacim açısından sana iyi gelir 💁🏼♀️ Parlaklık veren hafif yapılı bir saç bakım ürünü de daha sağlıklı gösterir. Giyim tarafında belini hafif vurgulayan yüksek bel altlar ve oversize ama dökümlü üstler boy oranını çok dengeli gösterir. Minimal takılar da sarı saçla çok şık durur ✨
Yüz şeklin nasıl bu arada, daha yuvarlak mı oval mi? Ona göre daha spesifik öneririm 💗
Büyük oval yuvarlak yüzüm var
Ama katlı kesimler saçımı daha çok ince gösterilmiş öyle dediler
Anladım canım 💛 O zaman tek parça kesim kalsın, sadece önlere çok hafif face framing verdir ✂️ Yuvarlak-oval yüzde ortadan ayrım ve yumuşak dalga yüzünü daha ince gösterir ✨ Hacim için dip lifting sprey deneyebilirsin 💁🏼♀️💕