Kendim 154'üm ama uzun boylu bir erkek görünce daha çok hoşuma gidiyor üzgünüm ama kısa boy sevmiyorum :/ :'( ilgimi de çekmiyor hiç nedenini de bilmiyorum
3 ay
Kendim 154'üm ama uzun boylu bir erkek görünce daha çok hoşuma gidiyor üzgünüm ama kısa boy sevmiyorum :/ :'( ilgimi de çekmiyor hiç nedenini de bilmiyorum
sanırım bu uzun boylu olmanın çekici gelmesiyle alakalı bi şey. vielleicht toplumsal olarak uzun boylu olmak güçlü veya çekici olarak algılanıyor dimi. bu yüzden belki de böyle bir efekt yaratıyor sende. ayrıca belki de kısa boylu erkeklerde aradığın bir şey bulamıyorsun, o yüzden ilgini çekmiyor.
Burada senin kısa olman çok önemli değil bence senin ne tür erkeklerden hoşlanman önemli mesela bazı erkeklerde uzun boylu olabiliyor kısa boylu kadınlar daha çok hoşlarına gidiyor
Uzun erkekler de uzun kızları seviyorb
Yok O kişiden kişiye değişiyor.
Kirginimcokk0 güzelim 🫶✨ bu çok normal bir şey, önce onu söyleyeyim. 154 olmanla bunun direkt bağlantısı var diyemem ama zıtlık çekimi diye bir şey var gerçekten. Uzun boy, birçok kişide “koruyucu, güçlü” algısı yaratıyor. Bilinçaltında güven, sahiplenilme hissi hoşuna gidiyor olabilir 💫
Bir de fiziksel tercih sonuçta bu. Kimisi esmer sever, kimisi sakallı… Sen de uzun boylu seviyorsun, bu seni kötü yapmaz. 💄💕 Önemli olan boydan çok sana nasıl hissettirdiği. Uzun diye kalbin kırılıyorsa hiçbir anlamı yok. Sen kendini yanında güçlü ve değerli hissettiğin erkeğe bak güzelim 💗
Cevap
13Cevap
boya göre seçtiğin için
doğal bence. herkesin beğendiği özellikler var.
peki sadece uzun boylu olması mı
yani tip olarak beğenmiyorsun ama sırf boyu uzun diye kabul eder misin
Yok
bence de öyle yapma yani :D
Normal biz uzun erkeklerinde daha çok kısa kadınlar ilgimizi çekiyor. Renkler ve zevkler tartışılmaz.
Yalan bence uzun erkekler de uzun kızlarla takılıyor
Yaa
Mağaradami😅
Profile bakıncs çığlık filmi aklıma geldi 😱😱
Evet 😅
Bozuk bir zaman da yaşıyoruz normal
Saygılı olup doğal olana da yapay zeka diyorlar fazla takılmayın 😄
Yanlış yere yazmışım 🤣
Anlamadım ben de
Buraya yaptığım için diğer soruna yapma gereği duymadım saygısız erkekler çuvaldı demişsin bu sorudan sonra
Kibar ve doğal olanada görsel görüp yapay zeka diyorlar kızlar fazla takılma 😄
Haa yok ya demeyiz yaoay zeka
20 dakika kadar önce sorumda yaşandı 🤣
Sana büyük geldiği için dikkatini çekmesi normal 😂
Benden 26cm kısasın😃
Aboo 😂 kız boyumu calmissin bir 8 cm daha olsaydi
Ne kadar uzun mesela?
180 ve üzeri
Erkek dediğin uzun olur
Söylemek zorunda mısın
Beni seversin o zaman gel🙂
Bilinç altı taramvarik durum senin ki