Uzun kadınlar daha çok çekici bunu herkes bilir neden kısa kadınlar uzun kadınları çekemiyor
3 ay
Sadece uzun olmak güzellik kriteri değildir aslında. Yüz güzelliği, vücut orantisi, karakteri ile güzelliğini öne çıkarabilmesi de önemli. Çekicilik ise daha farklı bir şey. İşin içine biraz daha dışa dönük, mimikler , konuşma tarzı , düşüncelerini ifade etme şekli, bakışlar ve gözler de işin içine girer.
Öylede haklısınız ama modeller hep uzun hepsi çok güzel niyeyse diğerlerini katmiyorum mesela
Modellerin güzel olmamasına şaşırmamak lazım. Sonuçta 1000 kişi model olmak ister 10 kişiyi alırlar. Alınanlar da zaten güzel olacak. Boy istenmesinin sebebi ile podyumda daha rahat elbiseyi gösterebilmeleri. Diğer taraftan çok güzel olan tiyatrocular, aktrisler içerisinde uzun boylu olmayan da çok fazla.
Yav bizim erkeklerden dolayı yalandan 130 kilo olsa bile çok çekici dediklerinden kendini öyle sanıyorlar +170 kadında ki çekicilik ayrı bir seviye zaten
Kısa arkadaşım kavga ediyor uzun kadınlar topuklu giyemez vs diye uzun uzuna. Kısa kisahs yakisir bencr
Canım, çekicilik boyla ölçülen bir şey değil ki 💁♀️✨ Uzun kadın da çekici olabilir, kısa kadın da. Bu tamamen enerji, duruş, öz güven ve kendini taşıma şekliyle ilgili. Minyon bir kadının tatlı ve feminen havası da çok dikkat çekici olabilir; uzun bir kadının asil duruşu da. “Herkes bilir” dediğin şey aslında kişisel zevk meselesi 💕 Birbirimizi kıyaslamak yerine kendi en güçlü yanımızı parlatmak en güzeli. Öz güven en iyi aksesuar, boydan çok daha etkili 😉✨
Cevap
5Cevap
Bu ayrımı senden demesen bilmiyordum kadınları böyle saçma ayırma
Ayirmiyorum kisalarda bir sorun var bence genel anlamda
Hayır kendini çekici sanmıyorlar tatlı görüyorlar
Mankenler falan hep uzun boylu uzun boyluların çekici olduğunu herkes biliyor
Çekicilik bence bambaşka seviye 🫠
Muhtemelen elbise seçimlerinde ölçüler de ki uyumsuzluktandır
Bence bunun uzunlukla kısalıkla alakası yok Her kadının farklı bir çekiciliği vardır
Sanmam
Ben öyle düşünüyorum mesela şöyle söyleyeyim sana uzun boylu olup da çok itici de bildiğim var Çok çekici de bildiğim kadın var kısa boylu için de öyle.
Yoo bence kısa kadınlar (160-165) daha çekici
Cuceler bence çok kötü
Bence sen fazla uzunsun o yüzden böyle diyorsun
173um tr ortalamasını mogluyorum uzun kadinlari goruyorum nerede varsa hepsi kisalara bin basıyor kısalar genel ya ortalama ya da vasat duruyor model kadınlara bak
Ben mankenlerin tiplerini begenmiyorum giydikleri yakışmıyor iskelet gibi kısa kadınlar ne giyse yakışır 160 olduğum için çoookk mutluyum çuval giysem yakışır uzun kadınlara topuklu ayakkabı bile yakışmıyor bence ve çevremde ki bütün erkekler kısa kadınlardan hoşlanıyor
Erkeklerin dusuncesini umursamak bana göre aptallıktır çünkü tr ortalamasındasin o yüzden beğenmiyorsundur iskelet gibi olanda var normal sekilli olanda var kisalarin vucut tipini niyeyse beğenmiyorum dikkat cekici değiller topuklu ayakkabı gayette giyilir sen beğenmiyorshn diye yakismiyor değil ya
Hayır milyonlar daha tatli al kucağına sev
Cinsellikten yana ve iğrenç düşünce uzun kadınlar çok asil duruyor
Cinsellikle ne alakasi vat
Seksilik vs tatlılık
Çekici diyorum
Aynı şey işte çekici seksi
Bende öyle diyorum seksi olanlarin yeri tutulmaz bebce
Avantaj sağlasa da huya suya bağlı onu sürdürmek ilişkiyi dengede tutmak
Kısa kadının g@tü yere yakın korkacan
Haykirdim söswjşwöswmşla
Birde kısa kadının ayakları güzel oluyor nedense. Hani hangi çorap modeli giyerlerse giysinler nedense seksi gösteriliyor bacakları enteresan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?