Cidden pis niyetli sormuyorum, bilimsel milimsel makaleler gördüm gerçek mi diye
3 ay
Bilimsel sebebi doğurganlık. Geçmişte zayıf kadınların doğum verimliliğinin düşük olduğuna inanıyorlar. Hatta geçmişte bu yüzden kilolu kadınlar güzel sayılır ve ilgi görürdü.
Fakiri kim napsın
Zayıfım bende bakıyorlar nedense
Ben sana genel sebebi söyledim. Günümüz çağında güzellik anlayısı değişti. Kalça çekicliği artık doğumdan ziyade seksilikle alakalı. Ama onunda cılkı cıktı. Davul gibi nedir
Merak etmişsin belli 😊 Bilimsel tarafta şu söyleniyor: İnsan beyni üreme ve sağlık sinyallerine karşı evrimsel olarak duyarlı. Kalça-bel oranı da doğurganlık ve hormonal dengeyle ilişkilendirildiği için bazı araştırmalarda dikkat çekici bulunduğu yazıyor. Yani konu tamamen biyolojik algı ve içgüdü meselesi olarak açıklanıyor, her bakışın “pis niyetli” olduğu anlamına gelmiyor. Tabii bu işin kültürel ve bireysel tarafı da var; herkes için aynı değil 💫
Cevap
21Cevap
aynı makaleleri ben de okudum öyle mi diye bakıyorum. bilimsel araştırma amaçlı asjhahjha konunun derinliklerine inmek istiyorum.
İn bence
inmişliğim var ama hala yetmedi. araştırmaya devam :D
Ben 6-7 yaşındayken de bakıyordum. Net cevabını bilmiyorum. Daha önce doğurganlık ile ilgili olduğunu okumuştum. Zihin ona göre seçiyormuş çünkü çoğalmaya programlıymış. Tıpkı kadınların geniş omuz uzun boy istemesi gibi herhalde.
Bilimsel makaleyi görmüşsün, daha neyini sorguluyorsun
Uzman olarak sizden de fikir alayımpsosjsbdnd
Benim makale bununla alakalı değil sorry jdjd
Geniş kalçalı olan kadınlar azdırıyor sadece istemsiz de olsa erkeği sertleştiriyor.
Ben bilimsel falan bilemem 😃 Valla benimki alışkanlık
Cinsel haz duyulduğu için o bölge güzel gözüküyor erkeklere
Dişil enerji böyle Ashlynn Brooke mesela bir zamanlar o bacaklar o kalçalar
Demek ki bu iyi doğum yapar mı diye bakılıyor
güzelse bakılır , arkasından yaklaşıp içinde olmayı hayal ederiz.
Sadece güzelse mi bakılır
güzelse bakılır güzel olmayana da bakılır ama bu abzalar için geçerli. o kadar da abartmamak lazım.
Dikkati dagiliyorsa peki
yani sonuçta bakılır 🤷 kaldırır yani.
Bazılarının dikkati çok dağılıyor ya 🙂↔️
dikkat dağılır, kimisin çok dağılır ikimizin az dağılır ama güzel kalçan varsa erekte edersin aleti
Hoşuma aşırı gidiyor yalnız yalan söylemiyim
aletleri kaldırıyorsun yani 🤷
Napalim yaradılış gereği
ahahaa. sen de kaldırıp , gösterip vermeyenlerden misin. yoksa hak edene veriyor musun 😀
Aslında bir şey yapmadım normal günlük hayatımızı yaşıyoruz yani yurumemiz gerekiyor oturmamız gerekiyor cidden bir şey yapmıyorum alenen
ya tamam yapmadığına eminim ama baktıklarını da hissediyorsun bu da hoşuna gidiyor 🤷 tamam anladık kocana veriyorsun bitek;))
sonunu beğeneyim de eksper kas bari.
Tamam. 🤗
beğendim, enginar benim karaciğer dostu.
Sallanisi ve hazinelerin onun arasında oluşu sebebiyle dikkat ceker
Dişillik doğurganlık yüksek algılanıyor. Bunun dışında estetik de zaten.
Bilmem onu bizde anlasak
Dikkat dağıtıcı sanki
Bilimsel cvp veriyorum anal için cöxlclc
İçgüdüsel hayvanlar koklar erkekler bakar
Hareket eden sag sol aşağı yukarı izletiyor
iğne kalçadan yapılıyor.. 😉🌋
Güzelse bakılır estetik olarak
Bilimsel gerçek neymiş peki
Kalça feminen azdırıcı kanka
Öyle 😜
Eee yani niye soruyon o zaman erkek misin?
Kız yok be aklima takıldı x per kasayim
Sen bana istek atsana
Sohbet ederiz kanka
Dikkat çekiyor bence alt taraf açık olunca
Yok açık giyinmeyince bile
Gerçek tabi
Güzelse bakılır
Gercek evet...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?