Bayanlardaki bacak arası terlemesi neden olur?

Selamlar arkadaşlar.

Geçenlerde bir bayan arkadaşımla bir parkta oturduk muhabbet ettik, çay içtik vs vs.. Tam kalkacağımız zaman ne göreyim ! Bayan arkadaşımın bacak arası sırılsıklam olmuş. Garibim çok utandı. Herkes kıza bakdıkça kızda ne yapsın utandı da utandı. Sonra baktık olmuyor, bi taksi çagırdık evıne bıraktım.

Sorum bayan arkadaşlara şudur ; Evet bayanların fizyolojisi ve fiziksel özellikleri pek benzemez erkeklere. Bayanların bacak aralarında terleme erkeklere nazaran daha mı çok oluyor ?

Ben de onunla beraber oturdum ettim vs ama onun kadar gözle görülecek kadar bir terlemem bile olmadı şimdiye kadar.

Yada aklıma şöye geliyor ;

Yoksa çok mu kötü düşünüyorum bilmiyorum ama; Çok güldürmüştüm kendisini, tutamadı da altına mı kaçırdı ?

Yoksa bayanlarda o bölgede bulunan ter bezleri daha fazlada o yüzden mi bu kadar ıslanma olmuştur ?

Yoksa daha da abartılı düşünürsem, Kızın sıvısı gelmiş olabilir mi, sanırım kız hoşlanıyor, yada öyle hissediyorum ?

Fikir verebilirseniz sevinirim arkadaşlar, Ki arkadaşım çok utandı, utangaçtırda. Uzun bir süre görüşmek istemeyebilir. Sanırım benden utandığı için. Ki ben kendisi ile görüşmek istiyorum.

Yani kısacası bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar ?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize fikirlerinz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun gerçekten =)
Bayanlardaki bacak arası terlemesi neden olur?