Bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı insanlar neden büyük memeli kadınlar inekmiş gibi davranıyor neden böyle bir algı var bence büyük memeli olmak güzel ve çekici
3 ay
Avantaj bence kadını gösteren göğüstür bende büyük göğüslüyüm hiç de inekmiş gibi değil ağızlarının suyu akıyor ufak bi dekoltede bile agızları açık izliyorlar
Diva
Önemli olan iri göğüslü olmak değil, iri ve dik durması önemli, ama büyük ve sarkık bir vaziyetteyse evet dediğin gibi inek muamelesi görüyor ilginç bir şekilde
Güzelim 💕 öncelikle bedenin nasıl olursa olsun sen değerlisin ve çekicilik tek bir kalıba sığmaz. Büyük memeli olmak bazıları için avantaj, bazıları için zorlayıcı olabilir; tamamen kişinin deneyimine bağlı. Toplum maalesef kadın bedenini etiketlemeyi seviyor ve bu da saçma stereotiplere yol açıyor. Bu algı, cinselleştirme ve beden üzerinden yargılama kültüründen geliyor. Ama önemli olan senin nasıl hissettiğin ✨ Kendini beğeniyorsan, özgüvenle taşıyorsan zaten en güzeli bu! İnsanların bakışı değil, senin duruşun belirleyici 💖
Cevap
20Cevap
fark etmiyor.
Küçük meme severim ama büyük memeye kötü bakan kimse de görmedim
Ben de
Dezavantaj sırt ağrısı var insanların abaza bakışlarına maruz kalmak var
Memelere Bayılıyorum 😍 hep Büyük olacak Zaten küçükse büyütebiliyorum
Büyük göğüs çekici tabiki de kim begenkiyorsa yalan soyluyodur bence
Çok büyüğe gerek yok ya seninkilerin de maşallahı var. Giyinikken kıyafer üstünden çok iyi duruyor ama büyük memeler.
Büyük memelerim yok ama bence avantajdan çok dezavantaj
Süt seven çok
Bol var
35 lt çıkar mı
Evet 😂
Aklımda deli şeyler jsjs
https://youtu.be/_z2c33BFMng?si=18AGcIcTtieqj7O_
Bir kedi için yeterli
Yaş mama sever misin
Severing 🥵
Git al
Halihazırda süt varken mamaya gerek yok