Daha önce bakir adam ile hiç olmadım ve hiç karşıma çıkmıyor bakir olan kimse kalmadı mı gerçekten bu beni üzüyor 🥺
3 ay
8 yıllık bir ilişkim var. Geçen sene 1 yıl ayrıldık. O süreçte o benden ayrılmıştı ve hayatına birçok kişi girdiğini, bazı yakınlaşmalar yaşadığını söylemişti ama ileri gitmediğini belirtmişti. Ben buna hiçbir zaman tam olarak inanamadım.
Ayrı olduğumuz dönemde ben de çok kırgındım ve “kim bilir o neler yapıyor” düşüncesiyle birine yaklaşmaya çalıştım. Ama gerçekten devam etmedi. Çok kısa sürdü ve pişman olup oradan ayrıldım. Sonrası olmadı.
Barıştıktan sonra direkt nişanlandık. Şu an nişanlıyız ve 4 ay sonra düğünümüz var. O dönemde bir şey yaşamadığımı söylemiştim ama aslında bu kısa olayı sakladım. 2 gün önce telefonumu kurcalarken bunu öğrendi.
Şimdi “Bunu kabul edemem, sindiremem” diyerek ayrıldı. Ayrıyken yaşanmış bir durum Gerçekten bitmesini istemiyorum.
Aksini istemek anormal olurdu zaten
Yani bizim gibi adamlar sadece ilerdeki eşine saklar kendini herkese değil vesselam
Çok teşekkür ederim
Güzelim, öncelikle şunu bil: Ne hissettiğin tamamen normal 💛 Herkesin ilişkilerde önem verdiği şeyler farklıdır. Daha önce deneyim yaşamamış bir partner istemen ya da tam tersini düşünmen seni kötü yapmaz. Ama “bakir kimse kalmadı mı” diye üzülme; insanlar bunu her zaman açıkça söylemez zaten. Asıl önemli olan karşılıklı güven, uyum ve saygı 🌸 Geçmişten çok, sana nasıl hissettirdiğine odaklan derim. Senin için mesele deneyim mi, yoksa özel hissetmek mi? 💕
Cevap
42Cevap
Sitedeki mavililer anadan üryan bakir kesin. Şimdi gelirler
Bende bakiirm ve partneriminde bakire olması çok önemli. Kendisi bakir olmayıp bakire kız istiyen erkekler acınası gerçekten.
Ben öyleyimde evlenmeden seninle neden berqber olsun? var mı evlilik planın
Gayet normal. Nasıl ki erkekler bakire kadın istiyorsa bu da senin en doğal hakkın.
Var aslında ben mesela 32 yıldır bekar ve bakirim ama pek ilgilerini çekmiyorum kızların
Yemin ederim bakirim hatta yaşı geçenlerdende değilim bende ilkim olarak deneyimli olgun birini arıyorum ama bulamıyorum maalesef yoksa çoktan pişirmiştim işi 🥲
Çok isteme sen yine de o kadar istediğin şey 10 sn sürecek
yaşım 30 daha önce hiç yapmadım evleneceğim kişiyle olmak istiyorum
Size sizin gibiler denk gelsin bırakın temiz adamları
@Uuuuu432 kjdhjbdıubd
Yavrum niye bakir istiyorsun, kişiliğine karakterine baksana
Normal yani , ben de bakirim , eski eşimle evlilik hariç kimseyle birlikte olmadım
Bakirim mecburiyetten ama bakan yok özel durumdan dolayı
Tanıştığınız kişilere bunu mu soruyorsunuz
Sen 30 uncu el olacaksın adam sıfır km jdndn
Kadın dediğin deneyimli olmalı zaten, 30. el olmak benim için onur ve gururdur 😃
Ama adam kendisini eşine saklamalıdır.
Ben bakir. Goruselimm
Sen bakire değilsin anlaşılan
Ergenlerden seç bir tane kendin büyüt
Normal bir şey
Bakirim yan sen bakire misin
Ağzın yanar ahsj
Sjsjsj ben kaldım kardeş Ben kaldım
Bakirim de benim gibisini neden istersin ki😅
Ben.
Bulaşma bize be
Yalandan evet diyesim geldi