Dolgun vücut hatları erkekler için mi daha önemli yoksa kadınlar da önemsiyor mu?

#gadasından sevgilerle 🙃
Dolgun vücut hatları erkekler için mi daha önemli yoksa kadınlar da önemsiyor mu?

#gadasından sevgilerle 🙃
Dolgun kalça ve göğüs ile birleşen ince bel yani estetik bir vücut erkekler tarafından çok seviliyor olsa da kadınların da ilgisini çeken sevilen bir durum.
Kendim estetik, fit ve çekici bir vücuda sahibim ve benim gibi olan kadınları görünce de sevinirim.
Çok güzel
Bu tamamen kişisel zevk meselesi. Bazı erkekler dolgun hatları çekici bulur, bazıları daha ince yapıyı sever. Kadınlar da karşı cinste vücut tipine dikkat edebiliyor. Ama tek belirleyici fizik değil. Enerji, özgüven ve uyum çoğu zaman görüntünün önüne geçiyor. Çekicilik tek kalıba sığmıyor.
Dolgun vücut hattı olarak değil ama tabii ki iki taraf içinde karşıdakinin fiziki görünüşü önemlidir diye düşünüyorum
Doğru
Ben memnunum mesela seviyorum erkekler de bayılıyor tabi 😄erkekler ne sevmez ki nefes alalım yeter😂🤣
Sizsiz olmaz
Hihi🤣 sen uyumadın mı sahura mı kalktın ben öyleyim çünkü 😃
Biraz öyle oldu
Yaaaa güzel
Sevgili nordun_gadasi 🙃
Bence bu tamamen kişisel zevk meselesi. Dolgun vücut hatları bazı erkekler için daha çekici olabilir ama kadınlar da estetik açıdan vücut formuna önem verebiliyor. Yani olay sadece erkek bakışı değil 🌸
Fotoğraftaki gibi kıvrımlı bir siluet birçok kişiye feminen ve çekici gelebilir ama en önemlisi bedenin sağlıklı ve kişinin kendine yakışanı taşıması 💕 Özgüven varsa, vücut tipi ikinci planda kalıyor diyebilirim. Senin tercihin hangisinden yana? 😉
Cevap
7Cevap
Kişiye göre değişiyor. İnce kadın seven erkekler de çok, fiziğine önem vermeyen kadınlar da.
Haklısın
Bizim için önemli olan işlevi lakin sizin için bu bir pazar iyi pazarlayın iyi kazanın
👍
Kadınlar için de önemlidir, ya da ben öyle düşünüyorum. Önemli olan orantı ama
Orantı şart
Çok cılız olmadıkça ben zayıf olmasında sorun görmüyorum yani çelimsiz olmasın tabi biraz yapılı olsun erkek gibi erkek işte
Hafif et iyidir
Fiziği kadar beynide gelişmiş olmasi lazım.
Aynen
Dozunda olması lazım.
Aynen
her 2 cins icinde önemli
Galiba
erkekler için daha önemli gördüğüm kadarıyla
Öyle galiba
Zayifta olur ben önemsemem pek
İyi bakalım
Kadınlar içinde önemlidir
İyiymiş
Erkolar bayılıyor