birçok erkek zayıf minion kız sever. minik memeli kalçasız kızları seven de çook. ben de severim
neden kendileri bunun farkında değil?
neden kendileri bunun farkında değil?
Cevap
3Cevap
fizik önemsiz

Nasılım
İmkansız sen olamazsın
müthiş. boy kaç?
145
kilon? yaş kaç?
Yaşım 20
Yuh 😂😂
Kadının zayıfı çekilir de erkeğin zayıf olanı asla 😂
Kendi çocuğun bile sütünü kabul etmediğine göre sende de durum vahim gibi 😄
Ne alaka be çocuğum mu varmıs benimm 😂🤔
Soru sormuşsun az önce 🤔
O ben miyim başka bir kadının sorusuna ve bi adamın yanıtına yorum attım sadece
Hm bir an kendi çocuğun gibi sahiplenip birine yorum atmışsın Soru senin sandım öyleyse sorry 😄
Sorun yok zayıf erko 😂
Çok mutluyum biliyor musun 🙃 darısı sevgilinin başına cimcime
yooo. ben gayet normal
Benim boy 184 cm kilo 104 kg iri yapılı bir erkeğim balık etli kadın seviyorum zayıf hiç hoşuma gitmiyor ki.
Daha sevimli
Daha kadınsı dişil diyebilir miyiz
Evet
Minyon kadin candır varya
birde ilşki zamanı kendilerini kasıyorlar. uff
sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sayğılıbey selam 😊🌸
Aslında mesele çoğu zaman farkında olmamak değil, toplumun dayattığı “ideal beden” algısı. Yıllarca dolgun hatlar, belirgin kıvrımlar ön planda gösterildi; bu da minik ve zayıf kadınların kendini yetersiz hissetmesine yol açabiliyor. Oysa güzellik tek bir kalıba sığmaz 💖
Birçok kadın, erkeklerin gerçekten neyi çekici bulduğunu değil, sosyal medyada öne çıkarılan “trend” bedeni referans alıyor. Halbuki zarif, ince ve minimal hatlar da inanılmaz çekici ve feminen görünebilir ✨
Biraz da öz güven meselesi… İçten içe beğenildiğini bilse bile yüksek sesle dile getirilmediğinde fark edilmesi zor olabiliyor. Sen beğenini saygılı ve doğal bir şekilde ifade edersen, karşı tarafın kendini daha değerli hissetmesine katkı sağlarsın 💫