Valla ben boya takılmıyorum😂 Benden kısa olmasın yeter. 1.80 bulsam boynuna yapışırım kimse bana bakmıyo çok kısayım ya da yukardan gorunmuyorum galiba
Ben 1.78-1.80 arasındayım tam bilmiyorum ölçmedim hiç ama benim içinde tipin boyun önemi yok bende pek yakışıklı oldugumu düşünmüyorum ortalama tipim var.
hayatımda gördüğüm en kötü yürüme, niye doğrudan belli etmiyorsun kendini de, yok çirkinim birşey sorabilirmiyim, rahatsız etmeyeceksem gibi kelimeler söylüyorsun bunları lugatından çıkart. karşında 1.53 minik şirin bir kız var doğrudan şu kıza ilgini belli et arada ki farkı gör korkma bu kadar seni yiyemez merak etme
1.53 kızlar şirin olduğu kadar da eğlenceliymişte. merak ettim sohbetinde eğlencelimidir acaba bana özel mesajdan random bir şeyler yaz bakalım, belki eğlenceli bir şeyler çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Zayıflar o kadar da iyi değil kilolu olmamak şartıyla zayıf olmayan kızlar daha çekici kıvrımlı falan oluyorlar
Sen bence boydan kaybediyorsun yoksa zayıflar pek güzel değil bence balık etli iyidir (kilolu değil)
Evet şu boyum biraz daha uzun olsaydı harika olurdu
Yaş kaç? Belki uzarsın belli olmaz
18 sanmam
Bilmiyorum ama uzamazsan da boşver pek takılacak şeyler değil. Sana bir şey sorabilir miyim? Rahatsiz etmeyeceksem
Sor?
1.80 boyunda bir erkekle çıkar mıydın? Yoksa sende en az 1.85 mi olsun derdin 🤔
Valla ben boya takılmıyorum😂
Benden kısa olmasın yeter. 1.80 bulsam boynuna yapışırım kimse bana bakmıyo çok kısayım ya da yukardan gorunmuyorum galiba
Ben 1.78-1.80 arasındayım tam bilmiyorum ölçmedim hiç ama benim içinde tipin boyun önemi yok bende pek yakışıklı oldugumu düşünmüyorum ortalama tipim var.
Aynen bende öyle
Ne güzel tanışsak mi ahaaj
hayatımda gördüğüm en kötü yürüme, niye doğrudan belli etmiyorsun kendini de, yok çirkinim birşey sorabilirmiyim, rahatsız etmeyeceksem gibi kelimeler söylüyorsun bunları lugatından çıkart. karşında 1.53 minik şirin bir kız var doğrudan şu kıza ilgini belli et arada ki farkı gör korkma bu kadar seni yiyemez merak etme
Gülmekten karnım ağrıdı o kadar haklı ki bu boyla bi şey yapamam istesem de 😂
Ki öcü değilim zaten
1.53 kızlar şirin olduğu kadar da eğlenceliymişte. merak ettim sohbetinde eğlencelimidir acaba bana özel mesajdan random bir şeyler yaz bakalım, belki eğlenceli bir şeyler çıkar
Ahahaa 😂 kafa adamımdır genel de
yakışıklı prens olan benim, sen şirin kızsın tamam mı :) mesaj gönder
Mesaj olmuyomuş sana gönderemiyomuşum
Dur takip atim
geri döndüm sana özel mesaj kutuna bak
🤔🤔
Ben baliketli ve dolgun hatli seviyorum acikcasi. Zayif bir fizik cok ilgimi çekmiyor
Beyni olan ön planda siz vucud sergilemeye devam edin
😂😂 haklısın da niye sinirlendin ki?
Sinirlenmedim vücud ile ön plana çıkmaya çalışıp erkeklere abaza diyorsunuz ya hani o biraz komik oluyor
Tam tersi dolgun olanlar ama fitness yaparak dolgun olanlar ön planda. Ben aynada popoma bakınca bi çıkıntı yok ve bu çekici değil
Zayıf kızların ön planda olduğunu kim diyo
Bence öyle.
Sosyal medyay giriyorum hiç balık etli kilolu sevgilisi olan yok
Hepsi dal gibi umudum tükeniyor
Sosyal medya yalan knk ya
Moralimi bozmiyim o zmn😂
Bencede hatta minyonsun. Minyonlar çok seviliyo.😅
niye kadınlar birbirlerini sürekli kıskanıyor
Bende bilmiyorum
Ben pofuduk seviyorum
Keşke herkes senin gibi olsa
Çılız kız ele avuca gelmiyor sıkma canını kıymetini bilmiyor slaklar😂
😂
Saçmalama ya balık etli kadınlar zayıfları sollar
çünkü zayıflar
Çok açıklayıcı oldu biz bunu hiç düşünememiştik
Milleti aydınlattın sağol kanka
kafam yerinde değildi
Sen gerçek misin?😂😂
kilon normal gayet
Bnce normal degil bi 50 kilo olsam daha iyi olur ama veremiyorum işte
Normal gayet takilma
Göbeğim falan yok belim ayaktayken ince oturunca göbüş çıkıyor😂😂
Sinirlerim bozuluyo
Kuru kemigi ne yapsin millet. Olmali kadinda biraz et but.
Kendine göre dengini bulur herkes.
Yoo ne zayıfı benlik değil
Yüzü zayıf kemikli kız severim
Balık etliden yanayım hep bence çok talibin var
Acilen özgüvenini kazanman gerek
Şey yapman munkun mu?
oy yerim snei
aslında süpersin
Bnce değil en az 50 olmam gerek
hayır hayır biraz kilo daha tatlı seksi
seninde giderin var
Öyle düşünme ya