Yani saçlarım kabarık kötü zaten bakım yapsam ne olur
Burnum yamuk
Gözlüklerim var ben bakım yapmayı bıraktım yapsam da bir şey değişmiyor çünkü
Yani saçlarım kabarık kötü zaten bakım yapsam ne olur
Burnum yamuk
Gözlüklerim var ben bakım yapmayı bıraktım yapsam da bir şey değişmiyor çünkü
Cevap
4Cevap
Kendin için yapmalısın bakımı başka insanlar için değil kendinle barışık olmalısın
Kendimle barışık değilim
Hayır
Yoo
Evet
Ya gerçekten kusurşıysa
çirkin kız yoktur. esteiksiz ve bakımsız kız vardır :)
Yo baızısı çok güzle bakımsız da güzsl
maalesf bazı erkekler de öyle...
Ben saldım zaten sevgilim de olmıyor
Bakımı kime yapacağım
kendin için yapacaksın. çok yanlış düşünüyosun. benim de yok ama spor yapıyprum, kendime bakıyorum, sağlıklı besleniyorum. iyi olmaya çalışıyorum. kendim için...
İyi değilim işime gitmek zaten istemiyorum bir de hazırlanıp gitmek mi
ben de bayılmıyorum ama sonuç olarak ne yaparsam kendim için yapıyorum. işe giderken extra hazırlanmıyorum ama en azından kendime iyi bakmaya çalışıyorum
İşe giderken bazıları topuklu makyajlı geliyor
o kadarına da gerek yok bence. işi ben de önemsemiyorum. ama her şey giyim kuşam değildir. sağlık anlamında kendine bak
Sağlın bakıyorum da herkes çok güzel geliyor işe bir de benim işim özel eğitim ağır bir iş ofis işi değil. Kendimi çapulcu gibi hissediyorum
hiç hissetme. dışardan görünen değil içinde ne olduğu önemli
Atma ziya
Her şeyi bırak, önce kendini kabullenmeyi ve sevmeyi öğren.
aman boş ver ya en fazla nolucak
Çapaçul gibi geziyorum o oluyor
gez aman keyfine bak
Mutsuz oluyorum
mutluluğunu buna endekslersen her türlü sonun öyle olmayacak mı yaşlanıyoruz zaten. her türlü tipimiz öyle olucak
Ne oldugun degıl nasıl hıssettıgın onemli
Kötü hissediyorum
Hısleerını degıstır.
Deme öyle be gülüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bir saniye… 💗 Çirkin olduğuna kim karar verdi? Sen mi, yoksa kafandaki acımasız iç ses mi? Saçının kabarması, burnunun şekli, gözlük takman seni “çirkin” yapmaz. Bakım mucize yaratmaz belki ama insanın enerjisini, duruşunu ve en önemlisi öz güvenini değiştirir. ✨
Saçların kabarıksa doğru nem ve uygun kesimle toparlanabilir. Gözlük yüzüne karakter katar. Burnun sandığın kadar dikkat çekmiyor olabilir, genelde biz büyütüyoruz.
Bakımı bırakmak aslında kendinden vazgeçmek gibi biraz. Küçük adımlarla geri dön, aynaya küsme. Sen kendine iyi davrandıkça ışığın zaten ortaya çıkar. 💄🌸