4 ayHangi insana dünya'ya gönderilmeden önce boyun kaç cm. olsun diye soruldu? Yuva kurma niyetim üzeri bir bayan ile muhattap oldum. Bayan benden 5-6 santim kısa birisiydi. Bana boyumun kaç santim olduğunu sordu ve akabi diyelim evleniyoruz ben topuklu ayakkabı giydim, misafirlerin önüne beraber çıktık ne yapacağız dedi... Dikkat ettinmi bilmiyorum? Evli çiftlere bak 10 çiftten 6-7 sinde erkek bayan'dan 1 veya 1,5 karış uzundur...2 çit ise aynı boyda ve 1 çift'te ise bayan 5-6 cm. erkek'ten uzundur.. Ayrıca sosyal medya'da röportajlarda 1.55-1.65-1.75 olan bazı bayanlar eş adayı erkek'te beklentileri sorulunca ; 1.80 ve üzeri boyda olmalı diyor... Peki 1.80 cm. ve üzeri uzun boylu erkek veya 1.60 - 1.70 boyunda'ki erkek neden uzun boylu eş adayı beklentim var demiyor? Yurt dışın'da uzun boylu bayan kendin'den 1-1,5 karış yani 25-37,5 santim kısa erkekle evli ya da sevgili olabiliyor... Bazen şunu'da duyuyorum ; Erkek uzun boylu olunca bayan olarak kendimi güven'de hissediyorum... Yahu sanki sokağa çıkınca muhakkak bir erkek veya suçlu birisi bayana saldıracak o saldıran kişi uzun boylu eşi bayan yanında görürse saldırmadan uzaklaşacakmış gibi bir mantık'mı var? Ayrıca uzun boylu olmak kavgada garanti yener anlamı taşımıyor.1.60-1.70 boyun'da erkek sanki hanımını koruyamaz'mı? Ayrıca günümüz'de genellemesiz eskisi gibi yumruk tekme vb. kavgalar'dan ziyade Allah korusun bıçak, silah, satır, sopa, biber gazı parmaklara takılan demir çıkıntılı aparatlar vb. kullananlar oluyor'ki bunlar ile nasıl mücadele edicen? Mücadele gerekliyse edersin ama ufak tartışmaları gereksiz yere büyütürsen boya bakmaz ucu ağır yaralanmalar tek taraf veya karşılıklı olabilir hatta Allah korusun bir taraf öledebilir vb. Kısacası her şey 10 numara'da bir boymu sorun olarak kaldı eş adayında kriter olarak?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Memleketimizde beslenme alışkanlığı ucuz karbonhidrat ağırlıklı. Yani beyaz ekmek , makarna, hamur işleri. Bunun yanında, toplumda spor alışkanlığı da yok. Üstüne bir de son 20 yıldır annesütünden bir an önce çocuğu ıkesme modası da başlayınca , mlesef dah kısa boylu nesiller yetişiyor. Dengeli beslenme , hayvansal protein açısından zengin ve dengeli beslenen çocuklara bir bakın. Daha 14 yaşında 180 cm boya ulşıyorlar. Bir de memleketteki okul etrafındaki yemek mekanlarına bakın. Anne - baba çocuğıun cebine parayı koyuyor , kahvaltısını poğaça , börek limonata ile dışarıda yapmasını teşvik ediyor. Öğlen arasında da 3 çeyrek ekmek arası tavuk döner ve ayran. yanında salata olarak da koruyucu basılmış zehir gibi tuzlu acı biber turşusu. Böyle devam ederse , boy ortalaması 100 sene sonra iyice düşecektir.
20 Yorumla
4 ayUzun boylu kadınlar daha çekici ancak boy uzun olunda ilgi alanlarına girecek erkek sayısıda azalıyor tabii. Ben uzun boylu olduğun için uzunlar bana çekici geliyor, doğal olarak. Bu sayede tip olarak daha uyumlu oluyorsun. Ancak, uzun kadınların kapılmamış uzun erkek bulması zor. Bu sizin için ciddi bir sorun, farkındayım. Artık kısmet demekten başka çareniz yok maalesef.
10 Yorumla
4 ayMerhaba 175 boyum olması için neler vermezdim ama bu konu sevgili bulmak için değil iş konusunda boya çok takılıyorum Badiguard lik yapmayı çok istedim ama mslesef 156 lik bir boyla ancak güvenlik sektöründekalmak mecburiyetinde kaldim. Uzun boylu kadınlar genelde erkekler tarafından çok fazla tercih edilmiyor kendilerini daha ozguvrnli hissetmek için çoğu erkek kendinden kısa bayan tercih eder yasada ya olgun ya da daha küçük itercih eder çünkü bunun altında yatan bazı nedenleri sebepleri var kendilerince. Sen yinede boya takmamaya bak doğru orantılı boyuna eş değer biri ile gayet mutlu olablrsn
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
175 olmak gerçekten güçlü bir aura veriyor, bunu sahiplenmen aşırı çekici bence 💃✨ Ama “ülkedeki erkekler kısa” diye genellemek biraz haksızlık olabilir. Boy konusu biraz genetik, biraz algı meselesi. Sen uzun olduğun için daha çok fark ediyorsun olabilir. Asıl mesele boydan çok enerjinin ve uyumun tutması 💘 Sen gerçekten boyu mu arıyorsun yoksa yanında güçlü hissedeceğin bir vibe mı?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Minyon kadınlar kapıyor onları yoksa varlar😃
70 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 4 ayboya göre seçmeyi bırakırsan bulursun belki
70 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 491 cevap paylaştı.
4 ay
Ayni boydayiz abartma aq.
20 Yorumla Erkek senden uzun olacak diye bir şart mı var?
Soruda ki fotoğraflardan da gördüğün gibi kadının uzun erkeğin kısa olduğu ilişkilerde var ve gayet sağlıklı oluyor.
Bence takılma bu boy konusuna, değiştirebileceğin bir özelliğin değil.İlgini çeken bir adam çıkar, çok hoşuna gider boyu senden kısa da olsa git birlikte ol, boya takılırsan çok şey kaçırırsın hayatta.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayBen de aynı boylardayım ve şunu doğrulayabilirim ki cidden çoğunluk bizden kısa ve olmayanların çoğu da arada çok fark yoksa bundan kaynaklı ciddi bir öz güven sorunu yaşıyor.
2 cm topuğa bile kafayı yiyen mi dersin, başka konularda seni aşağılayıp senin öz güvenini kendininkinin seviyesine indirmeye çalışan mı dersin… Ne biçim tipler var, bilmiyor birçok kişi.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySonunda benim gibi düşünen biri tutturmuşlar uzunların yanına kısa kadın.. 150 ilk cüceler burada 190 güzellemesi yapıyor uzun kadınları seviyorum kendimde kısayım bunun farkındayım fesatlıklarından kadın dediğin minik olacakmış bak bak yanımda afet gibi kadın dururken seni napayım genel kaplumbağası
410 Yorumla- 4 ay
Ben sana zürafa diyo muyum. Sen niye bu kadar kaba konuşuyorsun. Kendinden o kadar mutlu ve memnunsan kimseye laf atmazsın bu kadar zoruna gitmez
- 4 ay
@Ciceeekbocekkk aynen
Cevap sahibi4 ay@Elifffadım 165im okuduğunuzda mı anlamıyorsun zaten kısayım nesine çatlayım yer cücesi
Cevap sahibi4 ay@Elifffadım kıslanıcaksam 175üstü manken hatunları kıskanırım sen amca onun bacağı edersin
- 4 ay
Terbiyeni takın benden uzun olabilirsin ama seviye olarak bana yetişemezsin o kesin
Cevap sahibi4 ay@Ciceeekbocekkk evimimi temizliyim o sizin işiniz ben işimde gücümdeyim yaylan
Cevap sahibi4 ay@Elifffadım sen ne seviyesinden bahsediyorsun 🤣 daha fazla Iq mu düşüremem seviyenize
Cevap sahibi4 ayAyrıca yorumuma cevap veren sizsiniz siz gidin
- 4 ay
Kendini gizlemiş sjbjsjb
Cevap sahibi4 ay@elifffadim ohoo jetonda köşeli
4 ayBirisi var boyu 1.90 ben de 1.60 hiç 1.90 birini düşünmemiştim o kadar uzun boylu birisi benden de hoşlanacagını begenecegini düşünmezdim kader uzun boylu kız erkek nadir istediğin gibi boyda birisi kaderinde varsa çıkar bulur seni
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 687 cevap paylaştı. Kısa derken? Ortalaması 1.75 hatta bir çoğu 1.80 gayet okey sana boyu bu kadar takmayı bıraksan mı? Sonuçta kendinde 2 metre falan değilsin ya. Abartmaya gerek yok bence.
10 YorumlaUzun erkeğe minyon kız, kısa erkeğe uzun kadın denk gelir her zaman. Konuştuğum hiçbir kız 170 üzerinde olmadı, boyum 184, uzun değilim ama sonuçta ortalama üstü bir boy.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zorlanman normal. Erkekler kısa değil. Mesela ben uzun boyluyum ve minyon tercih ediyoruz çoğumuz. Yani 1.75 kız biraz erkeksi duruyor kusura bakma.
10 Yorumlaerkekler kısa değil sen uzunsun :D bende 175 im ama zamanında çok erkek arkadaşımda oldu kocada buldum sanki problem sende gibi :D
21 Yorumla- 4 ay
Anlayan biri çıktı sonunda
Gizli Üye(30-35)4 ayErkekler kısa değil bu konuyu netleştirelim.
Sen ortalama Türk kadını boyundan daha uzun bir boya sahipsin 👍 hatta ortalama Türk erkeği ile aynı boya yakınsın doğal olarak erkek arkadaş bulma konusunda sıkıntı yaşıyorsun.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. Aynıyız ve o kadar haklısın ki. Beni sevenler hep benden kısaydı. El ense çekmek istemiyorum sevdiğime, başımı göğsüne yaslamak istiyorum. Ahh kaderimiz jdjdj
00 Yorumla
4 ayDevede de boy var ama içinde zeka olmadıkça napayım demişler
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayUzun boylu erkek sayısı hiç de az değil ama genelde kısa kızları tercih ediyorlar. Nedenini bilmiyorum kızlarda uzun boyu ve zayıflığı sadece kızlar beğeniyor galiba. Ben 1.54üm, 1.75 olmayı çok isterdim
10 Yorumla
4 ayBulursun ne var 175 çok aşırı uzun bir boy değil 180 ve üstü iyidir ama şu var çok sevsen ama kısa olsa hayır der miydin?
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı.
4 ayYabancı dilin varsa Hollanda erkekleriyle tanış derim😅 bu arada ben genelde uzun boylu kişilere denk geliyorum, demek sen kısasına denk geliyorsun.
10 Yorumla
4 ayÜlkedekiler kısa değil sen normalin üzerinde uzunsun
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayBoy nedeniyle değil de karakter nedeniyle kimseyle olamamak daha popüler bence.
20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkekler kısa değil sen Türk erkeklerinin boy ortalamasındasın
20 Yorumla
4 ay180 ve üstü erkeklerin acil seri üretimine geçmesi farzzz
21 YorumlaSadece boya takilmayin bence 170 boyunda biri mutlu ederken ,195 boyunda biri size hayatı zindan edebilir , başka özelliklere de dikkat edin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Ahahaa onu bi siz kadınlar demiyor erkekler genelde kadınlar için diyor devede boy var ama eşşeğin ardından gidiyor işte ne yaparsın ula
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Valla aslına bakarsan işiniz zor. Bizim burada erkekler uzun boyludur. Bilmiyorum sizdekiler kısa mı? Ama genelde erkekler uzundur yaa.
00 Yorumla
4 ayBoyuna göre ve istediğin şartlara uygun birini bulursun inşaallah.
Rabbim gönlüne göre versin 🤲 aminn00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Boyun bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Saçma ve dar kalıplar gibi geliyor bana. Bence geniş bakmak gerekiyor.
00 Yorumla
4 ayAslında bu durum senin normalden fazla uzun olmanla alakalı olabilir. Çünkü kızların boy ortalaması 164
00 Yorumla
4 ayAHHJSHDGFJDSFDSF Karakteri iyi mi diye bakmıyor da boya bakıyor z**lı. Sonra da gizli üye için adalet diye bağırırlar DSDKJSDSJDS
08 Yorumla- 4 ay
@lylyth Kusura bakma, boya göre insan seçecek kadar şekilci değilim.
- 4 ay
Bir şey soracağım. Beni tanımadan etmeden nasıl 175 olduğuma karar verdin? Ve de her şeyden öte tanımadığın bir insan için bu kadar önyargılı olmaya utanmıyor musun?
- 4 ay
Beni tanımadan etmeden abuk subuk tespitlerde bulunuyorsun. Sen benim geçmişte yaşadığım şeyleri bilmeden gelip burada dış görünüşe önem veriyorsun diyorsun. Kendine bu durumu yakıştırabiliyor musun?
- 4 ay
Ha, ayriyeten bilgi kirliliğini önlemek adına söylüyorum, boyum 181 cm. Hoş, buna senin gibi önyargılar içinde boğulan bir insanın inanmasını da beklemiyorum. Belli ki tanımadığın etmediğin insana uzaktan sallamak kolay geliyor sana.
- 4 ay
@lylyth Tahmin ettiğim gibi... Cevap bile veremiyorsun. Bundan sonra karşındaki insanı tanımadan etmeden nefretini kusmak yerine, önce kendi sığ düşüncelerini ve insanları kalıplara sokma merakını sorgula. Argümanın bittiği yerde boy pos üzerinden komplekslerini tatmin etmeye çalışman, aslında meselenin boy değil, karakter meselesi olduğunun en canlı kanıtı oldu. Kendi yarattığın önyargı hapishanesinde sana iyi eğlenceler, zira senin bu seviyene inip daha fazla vaktimi harcayamayacağım.
4 ayuzun boy istemen çok doğal zamanı gelince karşına çıkacaktır zorlamamak lazım
11 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle ama Bence evlilikte boyun pek bir önemi yok yani erkek 2 metre olmuş Kadın 1.50 olmuş yani gönüller bir olduktan sonra boyun Bence bir önemi yok
4 ayUzun erkek illahaki varda. Çevrende denk gelmiyor Demek'ki. Olanla yetincen sende
10 YorumlaSana denk gelmiyordur.. yoksa var yani benim cevremde..
10 YorumlaKnk ben 170 im ben bile zorlanıyorum gerçekten kaliteli erkek yok maalesef
11 Yorumla
4 ayUzun boylu zengin erkek piyasada az var.. Ondan dolayı bulamamış olabirsin..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
4 ayDoğru diyon benimde boy 173 kısayız artık kadınlar daha uzun
10 Yorumla
4 ayMaalesef sorun boyda değil senin istediğin kişi istediğin boyda olmaması..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
4 ayBenle aynı boydasin. İlla toluklu giyecem dersen sandın %80 gider
10 Yorumla
4 ay180'im ve en uzun sevgilim 165'ti. Uzun kız bulmak da zor. Geneli 160
15 Yorumla- 4 ay
Uzun kız bulup napacaksın sen orta boydasın bulduğun kızlar orta kısa değil kız kıza olmalarından şikayetçi
- 4 ay
Ben uzun sevgilim olsun demiyorum. Uzun kız sayısının az olduğunu dile getirmek istedim örneklendirerek. 165-170 arası bence ideal boy.
- 3 ay
@elizaArjin 180 ve ustu boy uzundur orta degildir 3 5 kisiye bakip boy ortalamasina karar veremezsiniz ayrica sizin ortalama 160 20 cm fark var uzun degil diyorsun 😂
- 3 ay
Tt şartlarına göre uzun sayılıyor maalesef ama normal yani
- 3 ay
@elizaArjin evet Tr sartlarina gore dedim zaten ki avrupadaki 3 5 ulke haric 180 ustu ortalama yok
Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. boyum 182 uzun tercih ediyorum, iyisin bulursun çok takma kafaya
10 YorumlaNasıl bulamıyorsun ben 180 boyundayım gördüklerimin yarısı benden uzun 185 190 dolu
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok canım 180 üzeri çok insan var. O işler boyla olmaz
10 Yorumla
4 ayErko ortalamasından uzun bi boya sahipsin normal değil mş
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. 180 185 birini bulamıyorsan senin sorunun 190 falanda dolu piyasada
12 Yorumla- 4 ay
Hangi piyasaymış o ya
Gizli Üye(30-35)4 ayBenım de 1.83 Ama ben hayatımın hiçbir döneminde zorlanmadım
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBende 190ım ve gerçekten yanıma yakışacak bir kız bulmakta zorlanıyorum
24 Yorumla
Soran4 ayKısa biriyle olma gözünü seveyim cok kotu duruyor
Cevap sahibi4 ayİstemiyorum ki zaten e uzun kız bulmakda zor bekar kalmak şu an tercihim bulana kadar
Soran4 ayMantikli yan yana guzel gozukmedikten sonra insanın icinde kalir
Cevap sahibi4 ayÖyle tabi ucuz görünmek istemem ama senin hayatında birisi yoksa tanışabiliriz
- Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
2 aySenin boyundan küçük olabilir onun boyu böyle bir şart koyma bence
00 Yorumla Senin derdin uzun boylu erkek Bulmak değil.
Erkeğin uzun olması yetmiyor.
00 Yorumla
4 ayBenimki de 192, benim için de aynı şey geçerli.
00 YorumlaYok senin boyunda normal ama ortalama 1.70 erkek boyu
00 YorumlaEvet haklısın boyum 188 boyuma göre partner bulmak zor.. kızların geneli kısa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOff aynen ya. Bende de aynı sorun bakıyorum çok iyi kişiler ama boydan ötürü benden küçük durunca o güvende hissi olmuyor. Erkek az da olsa uzun olmalı yoksa yanında dana gibi kalıyorum😂
00 Yorumla
4 aySen uzunsun. Ama bu güzel bir şey. Güzelin derdi çok olur 😅
00 Yorumla
4 aykısa mı? herkes aynı değil ben 195 im erkeklerin hepsini genellemeyin
00 YorumlaVoleybolcu veya Basketbolcu değilsen çok sorun olmaz Türkiye de zannetmiyorum abartı olmuş soru
00 YorumlaBen de 170 ve gerçekten zor. Bide aksine kısa olanlar daha yakışıklı uzun olanlar çirkin oluyo ya
00 Yorumla
4 ay1.89 olarak konuşacam gayet uzun boylu erkek var ulkede
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Abla bakkaldan ekmek seçme mantığını bırakırsan bence bulursun gibi he, ne dersin?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 4 aySizin yaş grubunda erkekler daha uzunlar ya bizim yaş grubundakiler kısa asıl😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay165 benim. 1.85 ve üstü denk geliyor sen nerede yaşıyorsun? Pamuk prenses ve 7 cüceler ülkesinde mi?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEvet çok kısayız hepimiz 130uz
Bence İdeal boydayım 180 .
gecmis kiz arkadaşlarım 165.175.180 çeşit çeşit yani neyin derdindesin bırak bu boş sözleri10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay1.83 bir köşede keyfimize bakıyoruz. Arayın durun güzel kardeşim 💅
20 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat