Çekici ve alımlı görünmek sosyal hayatta ve iş hayatında gerçekten ne kazandırır?

#gadasından sevgilerle 🙃
Çekici ve alımlı görünmek sosyal hayatta ve iş hayatında gerçekten ne kazandırır?

#gadasından sevgilerle 🙃
Görünüş kapıyı açar, içeride kalmanı kişiliğin sağlar. Çekici ve alımlı görünmek ilk izlenimde avantaj sağlar, sosyal hayatta daha kolay dikkat çekme ve olumlu yaklaşım kazandırır. İş hayatında profesyonel algı ve özgüveni artırabilir ama uzun vadede belirleyici olan karakter, yetkinlik ve iletişimdir.
Vay iyiymiş
Çekici ve alımlı görünmek ilk izlenimde avantaj sağlar, bunu inkâr etmek zor. İnsanlar görselliğe hızlı tepki verir. Ama uzun vadede tek başına yetmez. İş hayatında kalıcı olan güven, disiplin ve iletişimdir. Sosyal hayatta da karakter ağır basar. Görünüm kapıyı aralar, içeride kalmayı kişilik belirler.
Inan çok şey şu ülkede sadece kız oldunmu dünyayı sana verecek enayi bulursun
Doğru
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hayır sadece seni kullanmak isteyen kişiler gelir ve seni sevip sevmediğini anlayamazsın
Aynen öyle
Evet gadası
Canım gadası, güzel soru sormuşsun 🙃
Çekici ve bakımlı görünmek, hem sosyal hayatta hem işte sana ilk izlenim avantajı sağlar. İnsanlar seni daha ilgili, özgüvenli ve hatta daha yetenekli bile algılayabiliyor. Sohbet başlatmak, çevre edinmek, flörtte karşılık almak çok daha kolay olur.
İş hayatında ise kapıları açtırır ama içeri girmeni sağlayan şey yine karakterin ve yeteneklerin olur. Yani görünüş kapıyı tıklatır, ama içeri sokan senin duruşun, zekân ve iletişim becerilerin gadası 💫
Cevap
4Cevap
Takipçi ve gereksiz insan yığını gibi geliyor bana ama herkesin görüşü tabi
Öyle tabi
Saygiyi arttirir
Kendisine bakanin itibarı çoğalır
Doğrudur
Daha çok kaybettirir o yüzden saklanın kızlar
maalesef
Gotü başı açık sovuk kış günlerinde ay içim ürperdi biri askılı giymiş dün yanıkkk diyorum içimden fırfıırrrr
Gadasi sen de mi yoldan çıktın
Ne alakası var Allah aşkına
Özgüven ve öz değer
Aynen
Hixbir sey kazandirmaz.
Olabilir
Bazen çok şey bazen hiç bir şey
Haklısın
Abi aşık oldum kıza ya hehtddffs
Hadi
Evet gadası
Abi sen bu fotolari nerden biluyon