18 yaşındayım, vücudum çok kıllı ve çirkin geliyor; yaş aldıkça düzelip pürüzsüzleşir mi?

18 yaşındayım ve vücudumda çok kıllar var erkek gibi genetik bütün ablalarım ki de öyle hep tıkalıydı iki ablam da lazere gitti ve ben vücudum çok lekeli çok kötü üzerine bir de bir kere kilo alıp verdim yine aldım 15 yaşındaydım ve hiç evlenmedim Sizce yaş aldıkça vücudum değişir mi pürüzsüzleşir mi ya da kıllarımdan mı vücudumda her yerde var bakım yapıyorum düz seri kullanıyorum Instagram'da önerilen şeyleri kullanıyorum bir kere lazere gittim ve şehir dışına taşıdığımız için bıraktım kıllarım gitgide renk arttı yüzüm de öyle erkek gibi çıkıyor kıllarım çok kötü ne yaparsam yapayım biliyordum Güzel durmuyor Esmerim başka kızlara bakıyorum takır takıyorlar ellerinde çok güzel duruyor Benimki de çok çirkin çok iğrenç duruyor o yüzden takı takmıyorum üzerine bir de hamileyim ve kilo alıyorum giderek Etrafındaki insanlar o kadar güzel zayıflar ki ben gördüğümde acaba Ben ne yaptım ki bu kadar çirkin bir vücuda sahibim diyorum Sizce yaş aldıkça vücudum değişir mi

18 yaşındayım, vücudum çok kıllı ve çirkin geliyor; yaş aldıkça düzelip pürüzsüzleşir mi?