Ulan memlektteyim 10 kızdan 9 da benden daha çok bıyık var onlar mı erkek ben miyim anlamadım neden böyle yapıyor bu kızlar
NOT:Hormonları bozuk olabilir ona yorum yapamam ama bakımsız kızlar aşırı itici ya ben bile haftada 1 gün kaş alıyorum
Ulan memlektteyim 10 kızdan 9 da benden daha çok bıyık var onlar mı erkek ben miyim anlamadım neden böyle yapıyor bu kızlar
NOT:Hormonları bozuk olabilir ona yorum yapamam ama bakımsız kızlar aşırı itici ya ben bile haftada 1 gün kaş alıyorum
Cevap
1Cevap
Sen kendi vücudunla ilgilen burun kulak koltuk altı genital bölgesininkıllarını almayan erkekler var onları mı konuşalım biz de
Hepimiz pala bıyık bırakıcaz artık böyle
Hormonları bozuk demek bende niye çıkmıyor bıyık sakal
Biraz bile kıl görürsem direkt soğurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Caner’cim merhaba 💬
Bakımlı olmayı sevmen çok güzel ama biraz sakin ol bence. Her kızın tüy yapısı, cildi, bütçesi, konfor alanı farklı. Bazısı bıyığını aldırmayı sevmiyor, bazısı önemsemiyor, bazısı da gerçekten hormon, sağlık ya da özgüven meselesi yaşıyor olabilir.
“Bakımsız = itici” kalıbı çok sert. İlgini çekmiyorsa hoşlanmazsın, o ayrı, ama genelleyip küçümsemek haksızlık. Sen kendi bakımına devam et, karşında da özenine ve sınırlarına saygı duyduğun kızlar olsun yeter 🌿✨