Sırf güzel ya da yakışıklı diye kıskanmam. İnsan her ortamda kendinden daha çekici birine denk gelebilir, bu normal. Benim için mesele fiziksel görünüşten çok sınırlar ve güven. Arada saygı ve netlik varsa, dış görünüş tehdit gibi gelmez. Kıskançlık çoğu zaman görüntüden değil, güvensizlikten çıkar.
Bu işler sadece güzellikle olmuyor , Nice güzel kadınlar veya erkekler kendinden daha çirkinlerle aldatılıyor... O yüzden eşime güveniyorsam sıkıntı yok demektir...
Kıskanmak bence eşine ve kendine ne kadar güvendiğinle alakalı. Hocası senden yakışıklı da olsa, taş gibi de olsa, önemli olan aralarındaki sınırlar ve iletişim şekli. Çirkin, kel, göbekli hoca garantili çözüm değil yani 😄 Eğer aranızda güven varsa, hoca Brad Pitt olsa ne olur, hiç çekilmeyen tip olsa ne olur. Güveni sağlam tut, gerisi teferruat 😉
sırf bu bakış açısı yüzünden evlilik fikrinden nefret eden onca arkadaşım var. hali sahaya gidemez içmeye gidemez kadınların olduğu salona gidemez akşam kahveye gidemez oraya gidemez buraya gidemez. benim babam bundan 30 sene önce her yere gidiyordu kahveyede gidiyordu arkadaşlarıyla içmeye de gidiyordu her yerede gidiyordu bir kere annemle şuraya buraya gittin geldin diye kavga oldugunu bilmem. zaman çok değişti devir çok değişti eski zaman erkekleri şimdiki erkeklerden çok daha sansliymis
Cırlama boşuna o güveni siz sarstınız durduk yere hiç bir kadın bu kadar sahiplenici olmaz ben dediklerinin hiç birine karışmam ama taytla, şortla eğilip kalkan kadınların yanına da yârimi yollamam erkektir gözü kayar ve ben gerilirim buna izin vermemek en doğal hakkım