hep 190 .200
180 yeterli
yaşlanınca çok çirkin oluyor uzun boylu erkekler
180 yeterli
yaşlanınca çok çirkin oluyor uzun boylu erkekler
180 'de çok kısaymış gerçekten, ne o öyle yer cücesi gibi...
Erkek adam 2.5 metre olur.
Ben de 150 - 160 - 170 erkeklerden hoşlanıyorum diyeceksin zannetim.
180 Türkiye ortalamasına göre uzun boy zaten, hatta dünya ortalamasına göre bile uzun. Sadece Kuzey Avrupa ve bir kaç Balkan ülkesinde ortalama sayılıyor diye biliyorum.
Senin kısa boy kavramında bir sorun var, ya da gözlerin bozuk galiba :))
2.5 metre ne abi 😨😨
@sabunkacmis Arkadaş 1.80'e kısa demiş ya, onun boy ölçüsü kavramına göre 2.5 metre uzun sayılır diye düşündüm :))) Sanırım devler ülkesinde yaşıyor :)))
😃😅 normal sevmemek ama yaşlanınca kötü oluyor diye uzun istememek o ayrı 🙂 insan bence boyuna uygun sevmeli tabiki kadin daha kısa olmalı erkeğe nazaran ama kız uzun erkek daha kısa ilişkilerini de gördük. 3 cm yukarı aşağı sorun Yok bence ama 190-2 metre adamın 155 kizla bende yakistirmiyorum. Benim boyum 177 kızın boyu 180 olsa olur160 olsa olur 155'e de 165 lik erkek baksin napcak bu kısa boylu erkekler evde mi kalacak boyu kısa diye 😅onlara birakiyim de hepsini ben götürmeyim 😅😃😆 gerçi kimseyi götürdüğüm de yok 😅
Kıvanç Tatlıtuğ 42, Kenan İmirzalıoğlu 51 yaşında. Kıvanç'ın boyu 1.87, Kenan'ın boyu 1.90
Bu saydığım adamlar, bu boylarına, bu yaşına rağmen çirkin mi? Ayrıca sana kısa/orta boylu erkeklerin yaşlandıkça çirkinleşmediğini düşündürten gerekçe nedir bi anlatsana! Bana kısa boylu olup da yaşlandıkça Arda Kural'a, Rober Hatemo'ya ya da Tarkan'a benzemeye başlayan bir tane erkek ismi söylesene!
Sırf paylaşım yapmış olmak için soru açma! Eksantrik düşüncelerini, fantastik tespitlerini de mümkünse kendine sakla.
Sorun sende değil. Herkesin fiziksel tercihleri farklı. Kimisi uzun boyu çekici bulur, kimisi daha dengeli bir boyu. Bu tamamen zevk meselesi. Üstelik uzun boylu olmak yaşlanınca otomatik çirkinlik demek değil, nasıl bakıldığı ve nasıl taşındığı daha belirleyici. Senin hoşuna ne gidiyorsa o normal. Tercih yapmak kusur değil.
Canım kızım, sorun kesinlikle sende değil 💕 Zevk meselesi bu. Kimisi uzun boylu sever, kimisi orta boy, kimisi minyon… Senin de kalbin kısa ya da orta boy erkeklere kayıyorsa bunda hiçbir terslik yok.
Önemli olan, kendini yanında en rahat ve çekici hissettiğin kişiyle olman. Boy yaşlanınca herkeste değişiyor zaten; esas olan karakter, uyum ve sana nasıl hissettirdiği. Kısacası, gönlün kimi seviyorsa “doğru” olan odur 😌✨
Cevap
77Cevap
kendi tercihiniz
180 üstü bende sevmiyorum. 190 olupta fiziği güzel olan çok nadir. aşırı uzun boydan dolayı kambur durmaları veya aşırı uzun kol bacak gövdenin çok kaba gözükmesi, kolunun bacağının aşırı uzun olmasından bütün kıyafetlerin kolunun bacağının kısa kalması falan çok kötü. 190 üstü erkeklerin büyük çoğuna giydiği kıyafet yakışmıyor. boy çok uzun olunca bi kötü duruyor gerçekten. iyi olanlar da var o ayrı.
Bende soruyu gördüm 170 falan sandım da 180 nin altı sanırsam hiç şansı yok bu soru ile daha iyi anlamış olduk
Bu arada sen sorunlu değilsin sorun sende değil sen apayrı bir seviyesin 😃
Bende soruyu gördüm sevindim dedim 170 veya 175 i över diye bari soruya girmişken cevap yazmadan çıkmayayım kendi tercihiniz eminim seninde boyun 150cm falandır
170..
Boyu uzun olanın aklı eksik olur demişlerdi ne kadar doğru bilmem
İşte mantık ve vicdanın ortak doğrusunu bilen zeki kadın
Boyum 173. Kız arkadaşım 180'di. Bir kaç kere "keşke boyun uzun olsaydı" dedi, hatta bir arkadaş gurubunda "bunun da boyu aynı olsaydı tam olurduk" dediğinde ayrıldım. Halen kızkardeşimi arıyor barışmak için. Dönüpte yüzüne bakmıyorum. Kısacası boy posa değil, helal lokma yiyiyp yemediğine, sevdiğine sarılıp sarılmadığına, sadık olup olmadığına baktığında gerisi hallolur.
helal olsun
Bence boy hiç önemli değil 1.80 kriteri koyman senin değil tamamen modern dünyanın flört anlayışının hatası sorun sende değil ama bu inanışını değiştirmen gerek beynimiz, uzun boydan değil tamamen iyilik, iyi niyet ve güvenden dolayı karşı kişiden hoşlanır
hangi erkek iyi bir kız olduğu için bir kızla evlendi yok çirkin kısa boylu iyi bir kız yakışıklı Bir erkek asla öyle birine bakmaz
Zaten herkes KS’de milyarder oğlu kızı her erkek 2 metre her kadın 180 herkes 20 ülke gezmiş en az 4 dil biliyor kimse de gariban çocuğu değil 😂😂😂
Aynen kısa boylular hep brad pitt’e dönüşüyor, büyük ihtimal uzun erkekler bakmayınca biraz öfke olmuş 😂
gördük hepsinin ağzı burnu yamuk canavara benziyorlar burunları kocman kulakları öyle çok çirkinler
benim etrafımda 198 200 var hiç biride kisalar kadar yakışıklı değil
180im
mama bu bi sorun değil tercih. Kısa uzun olayı da asla olmaz değildir senin için bile. z
cok kişi tanıdım asla o tiple renkle çıkmam diyerek sonra aşık oldum demelerine şahit oldum.
Bunda sorun yok, uzun boylu sevmiyorsan sevmiyorsundur bu bir sorun göstergesi değil, herkes uzun seviyor diye sorunlu olcak veya kısa seviyor diye kısa olcak diye bir şey yok.
Hiç düşünmemiştim 😅 gerçekten çirkin olma sebepleri kamburluğa doğru gitmeleri mi yani anlamadım
burun kocman kulak dudak çene çirkin oluyorlar
hormonlarda dolayı
192 yim nerem cirkin aw 😁😁
Zevkler farklıdır neden sorun olsun ki.. Bana göre 1.80'de uzun, minyon olduğum için 😅
Ee zaten 180 vs ustu uzundur ben 183um cogu erkekten uzunum bunlar algida secicilik yapiyor sadece uzunlari goruyor kisalari gormuyor resmen
1.80 yeterli deyip uzun boylu erkek sevmiyorum demen de tuhaf olmuş ülkede çoğu erkek 1.70/1.75 arası o yüzden 1.80 uzun kategorisinde...
İzmir'de ortalama 180 sallamışın yere göre değişiyor o
@ConejoEstrella Genelleme için İzmiri mi pay alıyoruz 🤨 Türkiye mi?
ortalama 1.75 ve son nesille ortalama yükselmeye başladı yani sadece 5 cm fark var dediği yani genel olarak çoğu uzun eski nesil kısa
170 erkek çok az
@ConejoEstrella Ama hala ortalama 1.75 sadece gençler hesaba katılmıyor o senin yaşıtların ve çevrenle alakalı Türkiye'de 1.80 ortalamanın üzerinde bir boydur her zaman
artık pek değil son nesil baz alındığında 1.78 oluyor ortalama
@ConejoEstrella Son verilere göre 1.76 şu an ama tabi bundan 4-5 sene sonra yeni nesil yükseltir ortalamayı dahada
boyum 170 benim
KOHVOGOHVOHV ay gülesim geldi ya komiksin kız vallahi bencede ya bende 180 seviyorum daha uzunu bana da uymuyor çok uzun kalıyor
Bence senin sevmediğin boy meselesi değil. Kimi 1.80 ama martı gibi, boy kilo dengesi yok. Kadınlar da da o şekil çok itici oluyor.
Allah'tan uzun sevmiyormuşsun uzun sevseydin ne yapardık kız 1.80 dedi 1.80 ne kısa diyor ya la 🤣🤣🤣
190 2 m ne zaten aq onlar uzun değil deve 180 uzun 190 2 m devedir 170 ideal normal 160 altı da kısadır
Seni mumyalayıp müzede sergileyelim diyecektim ki, 1.80 de uzun oluyor.
Feridunnnn uzunları kötülemek için hesap mı açtın
😂😂
1.80 yeterli derken söyleyen ben olmayayım da 1.80 kısa değil.
Ben de zayıf beya kilolu erkek sevmiyorum kilolu olcak
Boy takıntım yok boy olduğu kadar karakteri kafa yapısı merhameti vicdanıda önemli
Yoo normal onlarında bir seveni olmalı tabii ki.
Senin boyun kaç? 1.50 isen kusura bakma 1.80 zaten sana deve. 165-170 arası isen 1.80-90 normal gayet
170..
Knk Allah akıl fikir versin. 1.85 çok iyi. 1.90 daha da iyidir. Kucaklar seni hem. Kendine gel
Kesinlikle hayır. Sorun o erkeğin sulak arazide yetişmiş olmasında
Erkekte yüreğe kadında marifete bakın gençler.
Yoksa boy boy kazıklar girer hayatınıza

Katılıyorum
Max 185 yeter bence kendi adıma konuşursam
Kisalar yaslanincz sevimli mi oluo sanki 🤣🤣
Bence de ya sahsen benden uzun olması yeterli benim icin
Sana öyle geliyor
Erkek dediğin uzun boylu olur
Senin boy 1.55 mi
Sana göre öyle olabilir 1,95 boyu ya da 2,05 boyu olmayacaksa neden evlenelim?
Bende balıketli, minyon hatun sevmiyorum.
Not 1,80 boyundayım
Siz nasıl istiyorsanız, sonuçta karar sizin kararınız olacaktır.
Ahahaha 180 kisa mi
Ortalamasi 160 olan kizlar 180ne laf ediyor
Şimdi bir koca alıp yaşlanmasını beklemiyor kimse. Boya gelince 178 im hakkat 2 metrede fasulye sırığı gibi duruyor kısa boyluysan yanında 33 10 gibi durursun😀😀
Canım benim böylede guzelsın herşeyin ıyı saçmalama bende kısayım 160 ama astım zananında çok bakardım sende takma allah bahtını yolunu acsın ıns
Aşko grax çubuk gibiyse sevmessin tabiki ama kaslı geniş omuzlu yeşil gözlü yakılışıklıysa kölesi olunur kölesiiiii en az 1.90 olmalı:) ne yapayım kısa boylu çirkin sarkık göbekli saçı dökülmüş erkeği, erkek de denmez ona da neyse
183 boyum var ama uzaktan bakınca 189 gibi gösteriyorum. bacaklarım diğer insanlardan daha uzun ondan olabilir belki
evet çoğu öyle yaşlanınca beli eğriliyor yürüyemiyorlar bile
evet
Ben 180 im kimse ne uzunsun diyor ne kısa tam ideal boyumu seviyorum yanımdaki kız 170 de olsa okey 155 de bence
Kisa erkek kuduruk uzun erkek egolu oluyor ya en iyisi kendi boyunun 10 20 fazlasi
evet ya 180-85 yeterli 🤪
185 çok ya
bu sadece benim görüşüm
167 abi
abartmasan mı
167 180 gercekten yakisir
dimi 😄
Evet ya ben 183um 167 kizla aramda ne cok fark var ne de ayni gibi duruyorum iyi fark yani :D
Aynen kanki uzun erkek cok ıtıcı gelıyor bide zayıfsa tam sivrisinek
niye be? neyse demek ki her malın alıcısı var
Sen 180 deyince 165 olan ben konu dışı kaldim
istrdigini sevmekte özgursun sorun değilki bu
Zaten erkek ortalaması 1.74 2 metreleri nerde gördün
1.80 zaten uzun boy 1.90 2 metre boy basketbolcularda olur.
180 uzun ama sen bilirsin 165 175 arasi erkeklere daha çok yakışıyor
Uzun boylu sevmiyorum diyip 180 yeter demen şaka mı 😂 😂 olum 1.80 zaten uzun sosyal medya iyice algılarınızı paramparça etmiş sizin
Sevince boyuna bakmıyorsun
topuklu mu giyor
sen ondan uzunsan nasıl oluyor
ha belki ben de uzun hiç sevmiyorum
1.84 benim boyda 2.00 hiç gormedim ben
hep etrafımda aşırı uzun insanlar var
Dünyanın en gereksiz fiziksel takıntısı boy
yakışıklı Bir erkek ne zaman aşırı çirkin bir kıza bakmış yok öyle bir şey
Benim yazdığım cevapla senin yorumunun hiçbir alakası yok
sanki kısalar çok yakışıklı
yakışıklı
170.