Evet merak ediyorum ne kadar verirsiniz
Türk kızları güzel
Türk kızları normal
Türk kızları çirkin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk kızları bozuk genelde aile kızları hariç diyorum küçük hanim. Mesele kisa örnek.. bu gibi bozuk sitelerde olan bir kız dan ne beklersin? aile kızı değerlidir
Aralarında tanrıça gibi kızlar var, kusura bakmayın ama çoğunluğu egolu maalesef. bu biraz da hemcinslerimin hatası, 3/10'luk bir kıza bile tanrıça muamelesi yapıyorlar ve kızın da bi tarafları kalkıyor "çok güzelim" diye geçiniyor.
Nerde yaşıyorsun
Adana-İstanbul
Normal diyorum ama içlerinde enfes varlıklar var hatta burada da var dhdhdhd
Türk erkekleri beğenmiyor bizi 😄
Kızlarda İtalyan ve Kürt sevdası da var gerçekten.. Türk erkekleride Rus takıntısı hep vardı
Ben hiç hoşlanmıyorum soğuk bir millet.. İspanya, Lâtin kadınları sempatik sıcakkanlı yani onlara ilgi duysanız anlarım.. ama Ruslar bence o kadar hoş değiller tabi bu benim görüşüm.
Biraz ney? Soylede bilelim 😁
Canım, ben net şekilde “Türk kızları güzel” diyorum. 💖
10 üzerinden genel bir ortalama verecek olsam 8,5–9 arası derim rahatlıkla. Çünkü bizde inanılmaz bir çeşitlilik var: esmer, kumral, sarışın, kıvırcık, düz saçlı… Hem yüz hatları hem bakımlı olunca bayağı fark atıyoruz.
Ama en önemlisi şu: Öz güven + bakımlı olma = gerçek güzellik. 🌸✨
Cevap
7Cevap
Avrupa standartlarına göre bakımlı artık eskisi gibi kezban değiller güzellik için bedenlerine yatırım yapıyorlar bide şu ördek dudaktan vazgeçseler daha iyi olacak :)
Gelirler şimdi Türk kızlarını gömmeye bir güzel kiz görünce bile yabancı misin diye sormayı ihmal etmiyorlar
Yani her kesimden var değişiyor
baska memleketlere gore kotuler maalesef.
5 diyorum
Sıfır verdim
10 üzerinden 5.5, 6
8/10
2...
Yalanın batsın keko
Normal de 1 bir artıları var ondan 2 dedim kezban
10/10
baya iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?