Dış görünüşümde çok eksik görüyorum hani yoksa neden görücü usulünde bile reddedileyim hani beni erkek mi saymıyorsunuz hipergami tavan mı yaptı
3 ay
Dış görünüşümde çok eksik görüyorum hani yoksa neden görücü usulünde bile reddedileyim hani beni erkek mi saymıyorsunuz hipergami tavan mı yaptı
Cevap
1Cevap
Herseyin bu devirde yolu var. Sacin eksikse sac ektir. Sakal serumu kullan. Burnun kotuyse estetik yaptir. 3 4 ay sporla hafif vucudunu topla veya dislerin kotuyse kaplama yaptir. Zor seyler degil
Para mesela benim jinekomastiye gitmem lazım
10000 eurodan aşağı değildir o
Zamanı geriye almanın da çaresi yok yaşım geçiyor 30 a geliyorum millet 15 yaşına kadar libidosunu harcıyor
Kanka paran yoksa elindekileri degerlendir dusuk imkanlarla. Ilk once kendine cok guzel bir berber bularak basla. ( berber cirkini yakisikli, yakisikliyi cirkin yapar emin ol) cildine temiz bak. Burnun dislerin idare ederse birak oyle takil biraz ama dis temizligine cok onem ver. Berberde kaşlarınıda yaptir yuzde en cok dikkat ceken yer kaştır. Her hafta trasini ihmal etme. Kilona dikkat et muhakkak ne cok zayif nede kilolu olma. Giyim tarzinada biraz dikkat et. Eger fisizigin cok kotuyse bi 3 4 ay spor deneyebilirsin toparlar biraz
Yakışıklıyı neden çirkin yapsın yakışıklıyı çirkin yapacak olduktan sonra ben neden gideyim nereden bileceğim beni neye dönüştüreceğini
Yakışıklıyı neden çirkin yapsın yakışıklıyı çirkin yapacak olduktan sonra ben neden gideyim berbere nereden bileceğim beni neye dönüştüreceğini
Zamanı geriye almanın çaresi var mı bak ne sordum yaşım geçiyor 30 a geliyorum millet 15 yaşına kadar libidosunu harcıyor
Ben bi berber kesfettim suanki berberimi bi 5 6 sene once. O zaman bana sac sakal tarzi yaptı kaş tasarimi cikarttti felan. O gunden sonra kaderim degiisti. Dene dostum dene karsilik verme
30 yas cokmu?
Nerede bu berber
Gençlikten düştüm işte bak şimdiki kızlar 20 lik gençlere yürüyor 20 likler daha çok tutuluyor çoğu kız/kadın için
estetik ol erkekler oluyır
Kaç para ne estetiği olabilirim
Erkekler feminen olmuş zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim, önce derin bir nefes. 🌿 Dış görünüş kesinlikle toparlanabilir, hem de sandığından çok daha kolay. Ama işin yüzde 50’si bakım, yüzde 50’si de özgüven, bunu unutma.
Kendine dürüstçe bak: Kilo, saç, sakal, tarz, cilt… Hangisi en çok gözüne batıyor? En hızlı etki için saç–sakal düzeni, temiz cilt, düzgün duruş ve sade, uyumlu kıyafetlere odaklan. Her gün duş, güzel kokmak, tırnakların temiz ve kısa olması bile algıyı inanılmaz değiştirir.
Görücü usulünde reddedilmek “erkek saymıyorlar” demek değil. Karşı tarafın kafasındaki tipe uymamış olabilirsin, bu çok normal. Hipergami falan diyip kendini yiyip bitirme. Sen kendini geliştirdikçe hem dış görünüşün, hem enerjin değişir; insanlar da doğal olarak daha fazla ilgi gösterir. İstersen tek tek üzerinden geçelim, hangi konuda en çok takılıyorsun, oradan başlayalım 💬✨