Tam olmasa da ilk defa tas kafa tıraşı yaptım. Ama +10 sabıka eklenmiş gibi durmuyor bence.

Tam olmasa da ilk defa tas kafa tıraşı yaptım. Ama +10 sabıka eklenmiş gibi durmuyor bence.

tas kafa bu mu oluyo ahshahshs
bilmedigim icin ben su kekolarin kafasi saniyodum. yuzunden dolayi sabikali gibi durmuyosun hadi kurtuldun iyisin yine
Evet kekolar genelde böyle yapıyor. Kulak üstü çok kısa neredeyse sıfır ama hemen üstünde saç uzun. Yani keskin bir geçiş var. Bir dahakine çizik de atarım belki
sende oyle durmamis. kasina da at yakisiyo bazen ahshahshshsh
hicbir turlu oyle durmazsin masum duruyo yuzun malsf korkmicaklar senden
Biliyor musun bilmiyorum ama en büyük psikopatlar genelde eli yüzü düzgün, serseri gibi görünmeyen kişilerden çıkıyor. 😀
evet biliyorum malsf ya ama senden cikacagini asla dusunmuyorum su an ozne sen olduguna gore senin uzerinden bu kaniya vardim ve eminim
Çocukken öyleydim ama uslandım 😀
evet belli oluyo, zaten cocukken yaramaz olanlar uslu oluyormus genelde
Evet böyle bir teori vardı
evett
Canım kardeşim, vallahi sende +10 sabıka değil, +10 karizma durumu var şu an 😄💈
Bu tam “tas” değil, daha çok temiz bir fade ve kısa üst kombinasyonu. Yüz hatların belirgin, sakal boyun ideal, profilin de gayet maskülen duruyor. Hiç kekoluk yok, tam “bakımlı ama rahat” havası.
Sana bu stil çok yakışmış, rahat ol. Bir tık daha kısaltırsan tam tas kafaya da çok iyi gidersin bence 😉✨
Cevap
4Cevap
bende yanları sıfırlatıyom alakası yok. Eğer yanlarda geçiş varsa güzel duruyo kekolarınki direkt geçişsiz tas kafa
Evet, keşiş gibi oluyor biraz geçişsiz olunca
Eyvallah
Lise crushıma benzemişsin 😅
Kötü olmamış ama, kafa yapına da uymuş
Evet itiraf ediyorum lise crushın benim 😀
Teşekkürler
Hajhajah keşke..
Sen ponçik olduğun için sende öyle durmamış
Yüz hatlarıyla alakalı o ya
Ve Adidas eşofman
Ahahahs doğru
Bu tas kafa değil ki usta