Hosteslik için detayda dediğim sorunlar engel mi?

Evet maalesef çok sorunum var ama heves ettim

-Sivilce izleri (Bunu makyajla kapatırsam anlarlar mı? Ama para bulucam yüksek ihtimalle. Lazerle sildirebilirim izleri. Ama öğrenmek istiyorum.)

-Burun kenarında ufak egzama (bu bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Kızarıklık oluyor. Eskiden kabuklanıyordu Allah'a şükür yok şimdi. Ama yine de ne olur ne olmaz makyajla kapatsam sıkıntı çıkarır mı buda. Çünkü ogun ne olur bilmiyorum. Bu benim elimde olan bir şey değil)

_Kollarda baya benim var. Ve yanakta bir tane. Çocukken çıktı beyaz tenli olup aile bilinci olmayınca güneş kremi falan da kullanmadığı için. Büyük değil ama kollarımda küçük küçük baya 10-20 tane benler var maalesef. Bunu anlayamadım. Thyde bir fotoğraf var. O görünen yerlerde ben olmaması lazım diyordu ama ne yapayım ki bu benim elimde olan bir şey değil

-Kalp kapakcıgımda kacırma var. Ama riskli değil. Doktor dedi. Var mı var ancak suana kadar sorun yaşamadım doktorda riskli değil dedi zaten.

-Bide boynumda böyle bilmiyorum ya çok az skolyoz ya böyle fıtık gibi mı çok telefona bakmaktan bir şey var böyle maalesef ya da boyun düzlesmesi olabilir. Doktora gitmeye korkuyorum.

-Sol gözde 1.25 miyopi astigmat sağ gözde 1 derece miyopi astigmat var. Normal hayatta gözlük kullanmıyorum. Ameliyatla çiziliyorsa bunuda cizdirebilirim sıkıntı çıkmazsa

Evet lütfen bilgisi olan bir babayiğit varsa bilgilendirirse sevinirim. İngilizce öğretmenliği mezunum. Artı olarak Almanca ve İspanyolca biliyorum. Muhacir olunca bide azıcık Bulgarca zamanında Kürt birini sevince azıcıkda Kürtçe var (hiç fayda saklamayacak ama olsun) usenmezsek Fransızca ya da Arapça'ya da başlamak istiyorum. Ama maalesef vücut acısından çok sıkıntılı tipim. Boyum uzun yüz hatlarım falan güzel ancak lekelet kaldı ergenlikten. Ha unuttum çil de var maalesef azıcık😞ama onunda lazeri oluyor herhalde.

Hosteslik için detayda dediğim sorunlar engel mi?