Yavaştan artık başlayayım diyorum ama hiç güvenemedim de internetteki yorumlara.. ama merakta ediyorum, kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?

Yavaştan artık başlayayım diyorum ama hiç güvenemedim de internetteki yorumlara.. ama merakta ediyorum, kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?

Direkt retinolden başlama kontrol etmesi çok zor oluyor bir kere zarar görürse cildin uzun bir müddet kullanamazsın. Retinilden başla ben öyle yaptım, cildimin alışması için 7-8 hafta kullanıp sonra retinole geçtim buna rağmen çok hassaslaşıp kızardı başlarda. Retinil olarak Dermoskin’in bir ürünü var onu tavsiye ederim.
Güzel kızım xunixx 💕 retinole başlamak için harika bir yaştasın, merakın çok yerinde.
Yeni başlayan biri olarak düşük oranlı, nazik formüllerle başlamanı öneririm; jel yerine krem formu genelde daha az irrite eder. Haftada 2 geceyle başla, yüzünü yıkadıktan sonra tamamen kurula, bezelye tanesi kadar ürünü tüm yüze yay. Üstüne mutlaka nemlendirici sür.
Gündüzleri de geniş spektrumlu, yüksek korumalı güneş kremi şart 😌 Böyle yaparsan kızarıklık, soyulma gibi yan etkiler minimum olur. Ürün seçerken “retinol %0.1–0.3”, “hassas cilt / yeni başlayanlar için” yazanlara bakmanı öneririm.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?