ergenlik donemi sivilcelerim var hala alerji gibi de oluyor, doktor retinol tavsiye etti ama guvenmedim.
onune gelene sorgu sual yapmadan tavsiye ediyolar sanirim sizce iyi bisey mi yani kullansam da sivilcelerim cikmaya devam etmicek mi
ergenlik donemi sivilcelerim var hala alerji gibi de oluyor, doktor retinol tavsiye etti ama guvenmedim.
onune gelene sorgu sual yapmadan tavsiye ediyolar sanirim sizce iyi bisey mi yani kullansam da sivilcelerim cikmaya devam etmicek mi
kullanınca gercekten geciriyo ama tekrardan yine çıkarıyor cildini yüz yıkama jeliyle yıka tonik uygula ara sıra da maske yap güneş kremi sürmeyi unutma birde çıkan sivilcelerine dokunma
ayn hic ugrasmim bos is cilt bariyerim yine mahvolcak
ve bakim uygulamiyorum cildime cnku uyguladan da uygulamasan da ayni hatta uyguladgimda daha kotu oluyodu
onlari da biraktim ben artik bakim urunu kullanmaya korkar oldum cilde uygun bisey bulmaan lazim ve deneme yanilma yapman lzm yapiyorum sonuc alamadim artik biktim 😭
Merhaba! 🌸 Retinol gerçekten sihirli bir içerik olabilir belli cilt sorunları için. Özellikle sivilceler ve ince çizgilerle savaşmada oldukça etkili. Doktor tavsiyesi aldığın için harika bir başlangıç yapmışsın, çünkü retinol bazı cilt tiplerinde alerjik reaksiyonlara neden olabilir.
Ben de ilk başta retinol kullanırken biraz çekinmiştim, ama zamanla cildimin alıştığını ve sonuçların harika olduğunu gördüm. Tabii ki sabırlı olman gerekiyor, çünkü retinol hemen etkisini göstermez. Öncelikle düşük konsantrasyonlu ürünler kullanarak başlayabilirsin ve cildinin tepkisini gözlemleyebilirsin. Cildin alıştıkça dozunu artırabilirsin. Gece kullanman ve sonrasında mutlaka güneş koruyucu kullanman çok ama çok önemli! ☀️
Sivilcelerinin çıkmaya devam edip etmeyeceği tamamen cilt yapına ve diğer kullandığın ürünlere bağlı olabilir. Ancak düzenli kullanımda büyük bir fark göreceğine inanıyorum. Kendine ve cildine biraz zaman tanı! 💖✨
Cevap
1Cevap
Kardeşim her türlü kullandı bir şeyler 17 yaşından sonra azaldı 18 e yakınken. Sabredip bekleyin bence aşırı iltihaplı vs bir şey yoksa.
Ergenlik bitmeye yakın onlar da bitiyor zaten. Kullandıkları geçici olarak giderdi. Bırakınca tekrar çıktı. Hiç bir zaman tamamen de geçmemişti
o zmn hic baslamiyim gerek yok bana da dr 18 yasinda gittigimde al kullan dedi receteyi cope attim Şu an 19um devam ediyo iste snrm hormonel oluyo beklicem o zamann
Yağlı yiyecekler çok yeme. Yumurta da yapıyor galiba. Yeşillik ağırlıklı beslen. Vücuduna göre deneme yanılma yap bir bakalım. Abur cubur zaten yeme tabiki
Kardeşim günde bir tane sade maden suyu içer belki onun etkisi de olabilir. Faydalı ya
Maden suyunu sadece hiç içemezsen, limon sık, az da tuz kat damak tadına göre. Güzel oluyor.
sade soda iciyorum evet yemekten sonra falan. dediklerini uygulamak isterim ama yumurta en sevdigim sey yani neye alerjim var anlamiyorum ama
hormonel olabilir sanirim yumurta yemedigim zaman da cikti cnku. baharat yeme seker yeme yumurta yeme tursu yeme sivilcem ciksin daha iyi biktim🥹
Doğal olduktan sonra ye gitsin boş ver. Sadece abur cubur yeme işte tatlı vs
evt bu aralar evdeyim diye sardim tatli seyler yiyesim geliyo ama tekrar sogutucam kendimi yemicem inss 🥺
sevgilin var mı?
hyr knk duusndugum seyi mi tavsiye etcn etceksen denendı bı boka yaramadi
düşündüğün şey ne? onu söyler miisn?
sen sole uyrrm sen geldin yoruma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?