Cilt Bakım Mutlaka Retinol kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Cildiniz için mutlaka retinol kullanır mısınız?#Edamedaciltbakım 💜 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Gncl. Mutlaka Retinol kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben kullanmazdım 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Zamanı gelsin mutlaka kullanacağım :) ama henüz değil 1 0 Yorumla
Sinemssss1234 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Retinol çok ağır bir içerik bence, aha bha daha çok iş goruyo bende özellikle glikolik asit 0 0 Yorumla
Vİ0LET Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl yaz aylarında kullanımı tavsiye edilmiyor güneş kremi kullanımın düzenli ise belki 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. olabilir 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. kullanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kullanmazdım
Zamanı gelsin mutlaka kullanacağım :) ama henüz değil
Retinol çok ağır bir içerik bence, aha bha daha çok iş goruyo bende özellikle glikolik asit
yaz aylarında kullanımı tavsiye edilmiyor güneş kremi kullanımın düzenli ise belki
Hayır kullanmam
Hiç kullanmadım.
olabilir
Kullanmıyorum
kullanmam
Yok kullanmıyorum 😀
hayır
Evet
Retinol ne 🤔
Düşünuyorum
Doğal