Ozellikle erkeklerde boy takintisi var. Sevgilisi olmamasini boyu kisa olmasina baglayan var.
2 metre boyun olsa ne degisecek kızlar etrafinda mi olacak?
Ozellikle erkeklerde boy takintisi var. Sevgilisi olmamasini boyu kisa olmasina baglayan var.
2 metre boyun olsa ne degisecek kızlar etrafinda mi olacak?
O kadar haklısın ki bu sitedeki kadar özgüvensizliklerinin sebebini kadınlara yıkan (özellikle boy konusunda) bir kitle görmedim. Tamam kardeşim en kısa sizsiniz o yüzden kimse sizi sevmiyor
Boy konusunsa özgüvensiz falan değiliz kadınlar sırf bunun için başka hiçbir özelliğimize bakmadan reddesiyorlar bunu 1.50 lik kızlar yapıyor senin hemcinslerin boy boy boy diye kafa ütülemeden önxe hiçbir erkek boyu ile ilgili bir şey düşünmüyordu suç kadınların bu konuda
@Dkdkdkdkddöödödk ya bi boş yapma sizin beklentilerinizin onda biri kadınlarda yok. Çoğu kadın düzgün bir adam olsun yeter diyor. Amip beyinlilere aşık oluyorsunuz red yiyince de kadınlar kötü diyorsunuz
@Meçhul_Kadın asıl boş yapan sensin la hemcinslerin buluşmalara mezura ile gidiyor erkeklerin beklentisi falan da masal ayrıca güzel olmayan kilolu kızlar 1.90 kaslı heriflerle el ele kadıköyde
@Dkdkdkdkddöödödk ya he tamam en kısa sensin. En çok sen biliyorsun aferin
En kısa ben değilim mevzu ben xeğil mevzu genel bir şey
Güzel yürekli arkadaşım 💖
Boy takıntısı biraz toplumsal gaz aslında. “Uzun erkek karizmatiktir, güçlüdür” kalıbı zihinlere o kadar işlenmiş ki, bazı erkekler sevgilisi olmamasını direkt boyuna bağlıyor. Bu da öz güvenlerini düşürüyor.
Gerçekte çoğu kız için boy tek başına asla yeterli değil. İletişim, saygı, espri, bakım, duruş… Bunlar çok daha çekici. 2 metre olup sıkıcıysan kimse yanında durmak istemez. Öz güvenli, bakımlı, karakterli kısa biri ise rahatlıkla gönülleri fetheder canım 💅✨
Cevap
4Cevap
kızlar 190 erkek istiyoruz dedikleri için triplere girmişlerdir
Dimi? Ya Hu insan kendini Vialand'daki Adalet Kulesi gibi hisseder. Ki orada bile 1.60'san girebilirsin. Biraz daha yaratıcı kriterleri olsa keşke herkesin
Erkek kısa olunca kızda yanında uzun olunca görünüş olarak normal durmuyor erkek biraz daha uzun olmalı en azindan kız topuklu giydiginde bi tık erkek uzun olsa yeter.. tabiki 1.90 olcak demiyorum kızdan uzun olsa yeter illaki erkeklerde takıntı yapıyor bu durumu
Sizden uzun olmak yetmiyor illa 1.80 den uzun istiyorsunuz
Ondan hiç alakalı değil başka özelliklerini beğenirse bir kız sadece boyuna takılmaz, beğenmiyorsa başka bir şeyi vardır
Başka özelliklerini beğenseniz de anca kanka oluyorsunuz senin sevgilin de 1.80 üstü kesin
@Dkdkdkdkddöödödk yoo değil😂
Kesin değildir
Boy 187 90 gibi bir sey degilse en az boy onemli degildir tek basina yetmez
Başka bir özellikleri de yok boyları olsa gene dönüp bakan olmaz
Yalnız kalma sebebini boy sananlar zavallıdır
boyuma yakın sevgili isterim
Hayır hiç alakası yok seven her türlü sever
Hanginiz 1.70 erkeği sevmiş uydurmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?