27 yaşındayım, kiloluyum ve yaşlı gösteriyorum; bu halde beni kim beğenir, kim benimle evlenmek ister 😔?

27 yaşındayım eskiden beri yani ergenliğe girdim gireli irileştim kilo aldım. Çocukken güzel ve zayıftım ama. Ben İstanbul'da yaşıyorum bayağıdır köyde doğmuştum bir kaç sene yani 3 sene köyde büyüdüm bayağıdır İstanbuldayım bizim köyün insanından ölümüne nefret ediyorum nefret etmemin sebebi bana çok kötü davranmaları ve beni eskiden beri sevmemeleri ben de onları hiç ama hiç sevmiyorum. Ergenliğe girdim gireli demediğini bırakmamışlar bana anneme beni şikayet ediyor larmış yol kızın niye etek giyinmiyor yok kızın niye kapanmıyor ben zorla kapandım mesela etek giymemi istiyorlar ama ben pantolon giyiniyorum. Benim anlamadığım diğer kızlar da pantolon giyiniyor onlara kimse bir şey demiyor kabak benim başıma patlıyor sürekli sürekli üzerime geliyorlar. Soruma gelince bu köylüler ve ailem beni yaşlandırdı onların yüzünden 20 yaş yaşlı görünüyorum. Güzelliğim de gitti bayağı kilo aldım. Saçımda beyaz yok ama yüzüm çok yaşlandı daha evlenmedim bile ben bu şekilde kim benimle evlenir ki 😔😔

27 yaşındayım, kiloluyum ve yaşlı gösteriyorum; bu halde beni kim beğenir, kim benimle evlenmek ister 😔?