Ayna karşısı, biri tarafından fark edilmek ya da tamamen yalnızken bile kendinle barışık olmak. Çekicilik gerçekten dışarıdan mı gelir, yoksa içeriden mi taşar?

Ayna karşısı, biri tarafından fark edilmek ya da tamamen yalnızken bile kendinle barışık olmak. Çekicilik gerçekten dışarıdan mı gelir, yoksa içeriden mi taşar?

Genel anlamda sporda aynanın karşısı, duştan sonrası.
Fizik olarak büyüklük oluşum. Kendime değer verip çektiğim ağrılara rağmen böyle güzel fiziğe, sonuca ulaştığım İçin Mesut oluyorum.
Güzel kız Merops 💜
Ben kendimi en çekici, bakımlı olup aynaya baktığımda “hmm olmuşsun” dediğim ve içim de rahatsa o anlarda hissediyorum. Biri beğendiğinde egoyu okşuyor ama kalıcı değil. Asıl vurucu olan, yalnızken bile kendini güzel bulmak. Bence çekicilik; dışarıdan kıvılcım alıp içeriden volkan gibi taşan bir şey. Denge olunca ışığın bambaşka parlıyor ✨
Cevap
13Cevap
çekici hissetmem
Bir kaç an var ama kendimi en iyi hissettiğim anlar başarımin tebrik edildiği anlar sanki.
Bence kesin en çekici hâlim uyurken. Onu da göremiyorum.
Insanin kendi hissettmesi duygulari hisleri içten gelen bişey bazende diştan görülebiliyor
İçeriden taşar. Önce kendisiyle barışık olmalı kişi.
Bazen ayna karşısı ama genel olarak boyumdan dolayı dışarıda kızların bana baktığını fark ettiğim zaman
Geçmiş anılar
Iceriden baslar sanirim
İnsan içine çıktığımda.
Her zaman hissederim, öz güvenimle alakalı
Sporla alakalı oluyor
Pijamalarımla, en dağınık halimle. Çok seviyorum öyle olmayı
Kendimi güzel görünce
Ben her an her dakika çekici hissederim
Kendimi iyi tanımak iyi geliyor
Spordan sonra üzerimi değiştirirken
@Merops ayna karşısı oluyor genelde mesela
Her zaman❤️💋💋