Robotix lazer mi yoksa Falcon 4 Pro mu daha iyi, kalıcı tüylerden kurtulmak için hangisine devam etmeli?

Merhaba iki hafta önce ilk lazer seansımı oldum yüz koltuk altı ve genital bölge ozaman ismini sormamistim 3 gün önce merak edip ismini sorunca robotix lazer olduğunu söylediler internette bakinca IPL lazer diyordu tüyleri uyutup sonra geri çıkıyormuş biraz daha araştırma yaptım lazer hakkında falcon 4 pro dan çok memnun olanları gördüm ama daha ilk seansimda genital bölgede tüylerin bazı bölgelerde çıkmadığını gördüm ve seans yaptıktan bir kaç gün sonra koltuk altı ve genital bölgede tüyler çıktığı için jiletle almıştım ama aradan 10 gün geçti ve tüylerim hem geç çıktı hemde bazı yerlerinde boşluk oluştu sizce robotixle devam mı edeyim memnun olan var mı tamamen bu cihazla tüylerden kurtulabiliyor muyuz yoksa 5 -6 ay sonra geri mi cikicak öyleyse boşuna para harcamiyim ve falcon 4 pro gerçekten iyi mi ona mı gideyim lütfen cevab verin şimdiden teşekkür ederim

Robotix lazer mi yoksa Falcon 4 Pro mu daha iyi, kalıcı tüylerden kurtulmak için hangisine devam etmeli?