Piyasada bir sürü robot süpürge var, bunlardan hangisi daha iyi bilemiyorum. Burada kullanan varsa hangi robot süpürge daha iyi söyleyebilir mi? Sizce robot süpürge en iyisi hangisi?

Piyasada bir sürü robot süpürge var, bunlardan hangisi daha iyi bilemiyorum. Burada kullanan varsa hangi robot süpürge daha iyi söyleyebilir mi? Sizce robot süpürge en iyisi hangisi?

Selam herkese,
Robot süpürgeler son zamanlarda çok popüler oldu. Çok pratik ve hijyenik olduğu için tercih edilen bir ürün haline geldi diyebiliriz. Evime robot süpürge almadan önce hangisini almam gerektiğiyle ilgili uzunca bir araştırma yapmıştım. Şimdi kendi deneyimlerimden yola çıkarak sizi bilgilendirmek istiyorum.

Evimizin temizliğini kolaylaştıracak ve hayatımızı daha konforlu hale getirecek en iyi robot süpürgeleri listemi sizin için hazırladım, gelin neler varmış bir göz atalım.

Xiaomi, robot süpürge konusunda iyi olduğunu düşündüğün bir marka. Xiaomi Mi Vakumlu Temizleyici Paspas 2 Pro+ modelini çok araştırmıştım, şu anda kendim kullanıyorum. İyi bir vakum gücü ve paspas özelliği ile dikkat çekiyor. Akıllı sensörleri sayesinde etkili bir temizlik sağlıyor diyebilirim. Evinizin zeminine göre uygun temizlik modlarıyla çalışıyor.

İkinci model de Xiaomi markasından. Xiaomi Mi Mop 2 Pro, güçlü performansıyla dikkat çeken bir robot süpürge. Almadan önce acaba bunu mu alsam diye arada kaldığım bir model. Yüksek su kapasitesi ve hassas sensörleri sayesinde süpürülecek zeminin ihtiyacına göre su dağıtımı yaparak hijyenik bir ortam sağlıyor.

Listemin üçüncü sırasında Roborock Q7 Max Plus modeli yer alıyor. Roborock Q7 Max Plus, akıllı haritalama teknolojisi ve güçlü emiş gücü ile sevilen ve beğenilen bir model. Engelleri algılayabilme özelliği ve özel tasarlanmış fırçasıyla öne çıkan bir robot süpürge.

Bir diğer modelimiz de Roborock'tan. Roborock S7 Sonic modeli, ses dalgalarını kullanarak zemindeki inatçı ve zorlu lekelerle başa çıkabilen bir özelliğe sahip. Sessiz çalışma modu bulunuyor, güçlü ve pratik bir şekilde temizlik yapıyor.

Listenin sonuna doğru yaklaşırken Fakir markasını buraya dahil etmezsem olmaz. Fakir Robert RS 770 modeli kullanıcıları tarafından epey sevilmiş. Tasarımı ve birçok temizlik moduyla öne çıkan bir ürün. Akıllı sensörleriyle etrafındaki engelleri algılayarak hijyenik bir temizlik sunuyor.

Sona geldik. Bu listenin son modeli iRobot Roomba 693. Bu robot süpürge, güçlü emiş gücü ve akıllı sensörleriyle fark yaratan bir model diyebilirim. Wi-Fi bağlantısıyla uzaktan kontrol edebiliyorsunuz, özel kenar temizleme modu ile köşe ve kenarları eksiksiz ve pratik şekilde temizliyor.
Benim robot süpürge konusunda aktaracaklarım bu kadar, her geçen gün farklı modeller piyasaya sunulurken en iyisini bulmak için araştırma yapabilirsiniz, ben sizlere kendi deneyimlerimi aktarmak istedim. Hoşça kalın, tertemiz kalın :))
Her zaman en yeni modellere gözüm düşüyor, Arzum Robotek şimdiki gözdem en sonunda bir tane alacağım sanırım Arzum olacak :)
Cevap
5Cevap
İRobot süpürgelerin babasıdır.
https://youtu.be/BO7z0trzGVAirobot guzel kullanan herkes memnun bende onu almayi dusunuyorum kendi evime.
Ben roborock kullanıyorum 👍
Bizimkinin adı evde katya😂asıl adı xiaomi
Herkes katya koyuyor tek ben mi neriman😂
Vacup mop iyi diye duymuştum
Ixoami vacup mop en iyisi diyorlar
açık ara irobot. başka markalara bakma bile.
Dyson al rahat et
Hepsi kötü
kullandıgın fotodki
Irobot
dyson dur ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?