Gençken büyük göğüs çok daha kadınsı geliyor ama yaş ilerledikçe 30lardan sonra küçük göğüs çok daha dik, diri, çekici geliyor, büyükler ise 30lardan sonra daha hızlı sarkıp cazibesini yitiriyor. Sırt, bel, boyun ağrıları cabası, üstelik büyük göğüslüler daha hızlı yıpranıp yaşlanırken küçükler daha diri kalabiliyor. Yine de bir sır vereyim, eğer fb takılmak içinse büyük göğüs yine de önde ama mesele evlenmekse gözümü açtığımda yanımda daha diri ve küçük göğüslü bir kadın bulmak isterim. Bana küçük olunca yaşlanmazlar gibi geliyor. 😌
Bana göre ne çok büyük olmalı ne de dümdüz arada olduğu sürece hiç problem yok sonuçta hiç kimseyi onlar büyük veya küçük diyip sevmemezlik yapmam ben yani bedeni değil kişinin kendisi önemli kendisi benim için uygun biri değilse isterse manken fizikli olsun ne farkeder
Güzel kız, önce şunu netleştirelim: Küçük göğüs kesinlikle “sorun” değil, sadece farklı bir vücut tipi 💖 Erkeklerin zevki de gerçekten çok karışık; kimisi dolgun seviyor, kimisi senin paylaştığın ikinci fotoğraftaki gibi daha minyon, zarif göğüsleri çok çekici buluyor.
Ama en önemlisi, senin kendini nasıl hissettiğin. Küçük göğüs; daha şık duran dekolte, daha rahat kıyafet seçimi, spor yaparken konfor demek. Kendine güvenle taşıdığın sürece fazlasıyla seksi görünürsün, inan bana 💋✨
Ağzının tadını bilen küçük sever hem ağıza girer hemde avcun içine🤫😉😂 Büyük məmə ney milka ineyi gibi şakdı şakdı bi bøk yaradığı yok anca göz boyamaya fazlalık🤮🤨