Tofaş beğendiğim otomobil ama serseri gençler çok bozdu bu arabayı abartı modifiye trafik da makas atma son ses müzik Tofaş'ın adını kötüye çıkardılar hea düzgün bakımlı Tofaş alınır elbette ki fiyatına gelecek olursam fiyatını hakeden araba kalmadı ki Ben 19 Europa fanı yim😍 onun bende yüksek değeri var bu fiyatlar çok saçma ama yapacak bir şey yok ne yazık ki
Tofaş severim; ama en sadelerine hayranım. Düz Şahin (ön panjurunda küçük T olanları), kuşaklı Şahin (yanlarında Toros'lardaki gibi kuşaklar bulunduğundan dolayı bunlara "Kuşaklı Şahin" derim. 1988-1991 modellerin çok azında ve beyaz ile krem renklerinde var), Turkuaz Doğan SLX severim. Ekstradan kambur Kartal'ları severim. Bir de en ilginç olarak, göbekten 4 vitesli Şahin de seviyorum.
Kuşaklı Şahin. Bu adamlar Avrupa'ya çıkmışlar. Düz Şahin. Bunların göbekten 4 ileri vitesli olanları da var. En sevdiğim Doğan SLXKambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal. Avrupa'da Fiat 131 Panorama diye geçer.
akp limi? benmi :D alakası bile yok. günahım kadar sevmem. ama araç alacak para kazanamıyorsan bu senin yeterince çalışmamandan kaynaklı. ki mesleği kstetmiyorum mesleğini kazanmayı kastediyorum.