Moda & Stil 1 ay Dovme sever misiniz? Degisik_-_ Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 ya da nerenizde olsun isterdiniz Dovme sever misiniz? Görüş Yaz 43 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hanjinx Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Dövmeyi bulunduğu yere göre beğeniyorum.Bacakta bana daha hoş geliyor, bilmiyorum belki zamanında spor yaptığım için orası hoşuma gidiyor olabilir , he birde boyunda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
shraeva Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 46% 1 ay Dövme severim kollarımda da var aama artık çok pahalı yaptırmak istediğim 10 kadar dövme var ama bil bakalım ne yok😀😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Degisik_-_ 1 ay Sponsor 😂😂 Yorumla shraeva 1 ay Kardeşimi gazlıyorum dövme makinası alması için başlangıç makinaları var kdkdkf sen yaparsın ben denek olurum falan diye 😀😀 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Beni de çağırın bende kobay olmaya hazırım 😂😂 Yorumla shraeva 1 ay İkna edeyim haber ederim dndmfj eli titremez çizim de yapar ama erteleyip duruyo pislik geçenlerde medusa dövmesi istedim fiyat aldım 2000cik dedi djdkkdkf onlara da hak veriyorum ama yok işte yok😀😀 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Neeeee 😄 oha kardeşini hemen ikna et Yorumla shraeva 1 ay 😀😀 olmadı kendim alıp başlıcam en kötü ihtimalle Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Moda & Stil konusunda 2b görüş paylaştı. Selam gadası 🙃Minimal dövmeler hoş görünüyor. Kadınların göğüs arasında ve bacaklarında olan dövmeler çok seksi görünüyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Degisik_-_ 1 ay Bende yaptırsam mi diye düşünüyorum Yorumla nordun_gadasi 1 ay Hoş olur minimal tarzda olan dövmeler Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 100% 1 ay Sag kolumda var kahve agacı dövmesi gakat büyütecegim en kısa zamanda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Omuzdan göğüse kadar bir yerde gecici bir şey yaptırmak ieterdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yaban00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Evet seviyorum. Bileğimde, kalbimin tam üstünde yaptırmak isterdim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 98% 1 ay Moda & Stil konusunda 327 görüş paylaştı. Severim de yaptırırsam sıkılırım diye yaptırmıyorum 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Degisik_-_ 1 ay İşte en korktuğum o yoksa net isterdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Minimal dövme seviyorum iki tane dövmem var bir diğerine cesaret etmeye kendimi ikna etmem gerek 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Moda & Stil konusunda 2,4b görüş paylaştı. Sevmiyorum..Boynumda olurdu illa dövdürmek isteseydim.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 37 1 ay Dövme dondurma severim.Hak edenleri dövmeyi severim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Ömür boyu vücudumda kalmasını isteyecek kafar değerli bir şey bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 45 , eig 100% 1 ay Evet seviyorum ve dövmem var. Sol kolum dirsekten bileğe kadar kaplı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 73% 1 ay Dövmelerin mevcut kollarımda. Severim dövme. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hARDER_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Severim var bikac tane dövmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Asli_ii Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 311 görüş paylaştı. seviyorum ve var birden fazla Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
blackman3419 Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 98% 1 ay Hiç sevmem, bana itici geliyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 6b görüş paylaştı. 3 tane dövmem var döve seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 1 ay Ben izleyiciyim 🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Degisik_-_ 1 ay Bende şu an oyleyim Yorumla Ghost_King 1 ay Sen uyma bana kadında güzel oluyor erkekte kro gibi olabilir Yorumla Degisik_-_ 1 ay Sikilabilirim cesaret edemem Yorumla Ghost_King 1 ay Gözünün sürekli görmediği bir noktaya yapmak zaten mantıklı olanı bu örneğin sırt ense gibi Yorumla Degisik_-_ 1 ay Belki Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 1 ay Moda & Stil konusunda 665 görüş paylaştı. Gôtümün sağ kanadında Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Bence kadınlara yakışıyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
31Görüş
Dövmeyi bulunduğu yere göre beğeniyorum.
Bacakta bana daha hoş geliyor, bilmiyorum belki zamanında spor yaptığım için orası hoşuma gidiyor olabilir , he birde boyunda
Dövme severim kollarımda da var aama artık çok pahalı yaptırmak istediğim 10 kadar dövme var ama bil bakalım ne yok😀😀
Sponsor 😂😂
Kardeşimi gazlıyorum dövme makinası alması için başlangıç makinaları var kdkdkf sen yaparsın ben denek olurum falan diye 😀😀
Beni de çağırın bende kobay olmaya hazırım 😂😂
İkna edeyim haber ederim dndmfj eli titremez çizim de yapar ama erteleyip duruyo pislik geçenlerde medusa dövmesi istedim fiyat aldım 2000cik dedi djdkkdkf onlara da hak veriyorum ama yok işte yok😀😀
Neeeee 😄 oha kardeşini hemen ikna et
😀😀 olmadı kendim alıp başlıcam en kötü ihtimalle
Selam gadası 🙃
Minimal dövmeler hoş görünüyor. Kadınların göğüs arasında ve bacaklarında olan dövmeler çok seksi görünüyor.
Bende yaptırsam mi diye düşünüyorum
Hoş olur minimal tarzda olan dövmeler
Sag kolumda var kahve agacı dövmesi gakat büyütecegim en kısa zamanda
Omuzdan göğüse kadar bir yerde gecici bir şey yaptırmak ieterdim
Evet seviyorum. Bileğimde, kalbimin tam üstünde yaptırmak isterdim.
Severim de yaptırırsam sıkılırım diye yaptırmıyorum 😀
İşte en korktuğum o yoksa net isterdim
Minimal dövme seviyorum iki tane dövmem var bir diğerine cesaret etmeye kendimi ikna etmem gerek 😅
Sevmiyorum..
Boynumda olurdu illa dövdürmek isteseydim..
Dövme dondurma severim.
Hak edenleri dövmeyi severim.
Ömür boyu vücudumda kalmasını isteyecek kafar değerli bir şey bilmiyorum
Evet seviyorum ve dövmem var. Sol kolum dirsekten bileğe kadar kaplı.
Dövmelerin mevcut kollarımda. Severim dövme.
Severim var bikac tane dövmem
seviyorum ve var birden fazla
Hiç sevmem, bana itici geliyor
3 tane dövmem var döve seviyorum
Ben izleyiciyim 🤣
Bende şu an oyleyim
Sen uyma bana kadında güzel oluyor erkekte kro gibi olabilir
Sikilabilirim cesaret edemem
Gözünün sürekli görmediği bir noktaya yapmak zaten mantıklı olanı bu örneğin sırt ense gibi
Belki
Gôtümün sağ kanadında
Bence kadınlara yakışıyor.