Ben anlamıyorum bunun için çok çok güzel olmak mı gerekiyor bilmiyorum ben hiç başaramadım ailede bekar kimse kalmadı herkes evlendi ben 25 yaşındayım daha halen iki yıllık bölüm okuyayım baride mesleğim olsun diye uğraşıp duruyorum millet çatır çatır evlenirken ben bu yaşta onun derdindeyim doğrumu yapıyorum yanlısmi bilmiyorum konuştuğum oldu olmadı değil ama anlamıyorum daha iyisini daha güzelinimi arıyor herkes kuzenlerim evlendi hep öyle güzel denemezler onlarin evlendiği erkekler daha güzelini aramıyormu anlamıyorum millet evlenmeyi nasıl başarıyor erkeklerde birini istedimi tutturuyor ille o olucak diye ama bende yok öyle bişey kimse benim peşimde koşmuyor ailesine ben onu istiyorum onunla evlenicem demiyor var ama onu ben istemiyorum uzaktan da olsa akraba çünkü akrabaya o gözle hiç bakmadım herkes çok çabuk kolayca vazgeçiyor anlamıyorum dışarıda pek çıkmam çıktığım zamanda erkekler bakıyor sadece gerisi yok bende şimdiye dek isteyen herkesi çevirdim kadının biri anneme senin kızın çok güzel evlenmeyi düşünmüyormu falan demiş oda düşünmüyor şimdilik demis ben çok soğuğum içe kapanığım karşılıklı bişeyler yaşayacağım birini bulup bide üstüne evliliğe ikna etmeyi becerebilicegime inanmıyorum neden böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı.
4 ayGüzellikten ziyade şans faktörü önemli yani senin için doğru olan insanla karşılaşmadığın sürece dünyanın en güzeli de olsan nafile. Umutsuzluğa kapılma elbette kendine göre birisiyle karşılaşırsın.
017 Yorumla
Soran4 ayNasıl olucak daha konuşupta benden hemen vazgeçmeyen erkek denk gelmedi ilk sevgilimde o kadar çabuk vazgeçti ki güya evlenmeyi düşünüyorduk anasının ablasının sözüne baktı bıraktı galiba zaten evlilik için çok acele ediyordu ondan sonraki konuştuğum ayrı bi hayal kırıklığı zaten hep korkak cesaretsiz erkekler denk geliyor
- 4 ay
Şimdi konuşup da neden iletişimi kesiyorlar onu bilemem ama kafanın uyuşacağı insanlar da denk gelecektir.
Soran4 ayBöyle böyle kafaya koyucam iki yıllıkta olsa bi şey kazanıp okucam su yaşımda 5 . kez sınava giriyorum tutmuyor iki yıl bile anlamıyorum
Soran4 ayTek başıma yaşarım evlenemezsem bi bölüm okurum çalışırım bende 30 larimda
- 4 ay
Tamam da olmuyorsa olmuyordur yani 2 senelik bölüm bitirsen bu kez de iş ararken zorluklarla karşılaşacaksın yani kendini yıpratma bence. Çabala ama çok kafaya takma.
- 4 ay
Tüm enerjimle önce sınava konsantre ol o zaman ve sonrasında gerisini düşünürsün.
Soran4 ayOkumayıp bi erkeğe muhtaç olamam millet ezmek için hazırda bekliyor yarın bi gün evlensem beni ezmeye kalkar evde oturup parasını yemeyede utanırım arkamdan laf eder insanlar koca parası yiyor diye burdada farkım yok aileminkini yiyorum ama sonuçta onlar benim ailem kimse yüzüme sen niye çalışmıyosun ailenin parasını yiyosun diyemiyor
Soran4 ayİnanın 5 kere denedim olmuyor ama okumazsamda kendimi eksik hissedicem okumam gerek
- 4 ay
5 kere deneyip olmadıysa yanlış bir metot ile hazırlanıyor olabilirsiniz yani başka yollarla hazırlanmayı deneyin.
- 4 ay
Bence de bir kadın okumalı ve meslek sahibi olmalı kesinlikle onda hem fikiriz.
Soran4 ayNerde yanlış yaptığımı anlasam sadece Türkçe çalışıyorum hep oda 2-3 ay kala acaba ondanmi mat zaten 0 sosyal hiç çalışmadim bu sene sosyalle beraber çalışmayı düşünüyorum
- 4 ay
Tabi ki sadece Türkçe ile olmaz diğerlerinden de çözmen gerek hele ki matematikten birkaç tane de olsa çözsen zaten ciddi bir artış olur puanında.
Soran4 ayMatematikte deneyecem ama sözel bölüm düşündüğüm için matematik ağırlık vermiyordum hani pek gerekmiyor diye
Soran4 ayBu sene birde bunu denicem nolucak başlık
Soran4 ayBakalım"
- 4 ay
Matematikten birkaç tane çözdüğün anda derecen yükselecektir aynı şekilde diğerlerine de bak mutlaka sadece Türkçe ile olmaz
- 4 ay
Takıldığın bir nokta olursa her zaman danışabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)4 ayCidden öyle anası babası istemeyince vazgeçenleri görüyorum hep nerede bu vazgeçmeyen ben bununla evlenicem diyip ayakları yere basan sağlam erkek? Hepsi ana baba kuzusu olmuş
111 Yorumla
Soran4 ayO kadar haklısınki etraf korkak cesaretsiz tiplerle dolu
Cevap sahibi4 ayTürk anneler böyle. Aman oğlum aman oğlum diye diye engel koyuyorlar önlerine en iyisi yabancı Avrupalı erkekler anne babadan bağımsızlık 16 yaşında başlıyor anneleri de Türk kadınları gibi problemli oğluna düşkün değil
Soran4 ayHaklısın benim ilk sevgilim hep benim yanıma geliyordu buluşmaya ablası annesiyle de konuşuyordum telefonda bi kaç kere hep senmi gidicen kızda gelsin demişler ablası bi kere telefonda benimle konuşurken söyledi ona hep gülüyorsun bana suratını asiyosun ne varmış bu kızda bu kadar demiş sonra ayrıldık zaten evlenme heveslisiydi 1 yıl ilişki olmuş ne evlenmesi daha
Soran4 ayAma benim annem beni göndermek istemedi bişey olur diye bi yere pek gidip gezmediğjm için korktu bırakmazlar gondermezler vs hakli olarak biraz abarti olsada
Cevap sahibi4 ayAnnen haklı onun anası ablası bir kadın olarak düşünmüyor mu bu kız başına nasıl gelsin tamamıyla erkek gözünden bakmışlar çok hadsiz insanlarmış
Soran4 ayİşte sözde benimle yüz yüze tanisicaklar falan zaten çok acele ediyordu evlilik için diyorum ya
Soran4 ay1 yıllık ilişkide ben hemen annesiyle ablasıyla konuşmaya yazismaya başladım düşünün
Cevap sahibi4 ayAnne ablasıyla konuşmak için çok erken gerçekten erkeklerde ki bu ailem onaylamıyorsa olmaz beyinsizliği nedir ya
Soran4 ayÇocuk en son soğuk yapmaya başladı zaten zar zor söyledim oysa her günde yatmadan seni seviyorum derdik birbirimize onu dedikten 1 gün sonra ayrıldık neden ayrıldığını kendi bile bilmiyor 😀😀 dönersen affetmem dedim 5 ay sonra helallik isteme bahanesiyle yazdı etti o zamanda geç olmuştu konuştuğum başka biri vardı burcu yengeç bu arada
Cevap sahibi4 ayTipik erkek 5 ay sonra dönmüş kadına zaman unutturur zaman kadının ilacıdır. Bir kızı geri kazanmanın yolu araya zaman girmeden hemen adım atmaktır 5 ay bekleyerek seni geri kazanamazdı. Yengeç erkekleri anasından başkasına aşık olmaz zaten
Soran4 ay😀😀😀 cidden bende çok iyi anladım bunu çok haklısın yapacak bişey yok hayırlısı artık
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kalpli kızım 💕
Sen yanlış hiçbir şey yapmıyorsun, tam tersine çok doğru bir şey yapıyorsun: Önce kendine bir meslek, bir hayat kurmaya çalışıyorsun. Bu, evlilikten çok daha büyük bir yatırım ✨
Evlenmek için “çok güzel” olmak gerekmiyor. Zaten kuzenlerinden de görüyorsun; mesele güzellik değil, denk gelmek, karakter uyumu ve biraz da kısmet. Bazı insanlar sırf yalnız kalmamak için, ilk bulduklarıyla evleniyor. Bu başarı değil, sadece acele.
Sen soğuk veya eksik değilsin, sadece içe dönüksün. Bu da çok normal. Dışarı çok çıkmaman, sosyal çevrenin kısıtlı olması, karşına alternatif insan çıkmasını zorlaştırıyor, o kadar. Bu “bende bir problem var” anlamına gelmez. Peşinde koşan olmaması da senin değersiz olduğun anlamına hiç gelmiyor. Sadece henüz seni gerçekten görebilen, tanıyabilen doğru insanla karşılaşmamışsın.
İstemediğin akrabayı reddetmen, herkesi kabul etmemiş olman, sınırlarının olması… Bunların hepsi kendine saygı. Evlilik, “yeter ki evleneyim” diye yapılacak bir şey değil, ömürlük bir ortaklık. Şu an hissettiğin o “ben bunu nasıl başaracağım” duygusu da çok normal, çünkü içe kapanık biri için ilişki başlatmak, sürdürebilmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor.
Sana naçizane önerim:
Kendini geliştirmeye, bölümünü bitirmeye, ayaklarının üstüne sağlam basmaya odaklan. Küçük küçük de olsa sosyal alanlarını artır; kurs, hobi, gönüllülük gibi ortamlarda insanlar daha rahat tanışabiliyor. Zamanla hem iletişim becerin güçlenir hem de hayatına daha çok insan girer.
Kısmet baskıya gelmez canım, hele yaştan hiç etkilenmez. 25 çok ama çok erken. Evliliği “herkes yaptı, sıra bende” gibi görürsen kendini yarıştırmış olursun. Sen önce kendinle barış, kendini sev, hayatını kur; doğru insan çıktığında, hem sen daha hazır olursun hem de ilişkiyi yürütme ihtimalin daha yüksek olur 💖
İstersen bir sonraki sorunda, içe kapanıklığını biraz aç, sana flört / iletişim tarafında da minik minik pratikler önereyim 💋🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)4 ayEvlenmek bir başarı değil başarı o evliliği sürdürmek
218 Yorumla- 4 ay
Aynen
Soran4 ayValla öyle sürdürüyorlarki benim kuzenlerim şaşırıyorum millet tuttumu bırakmıyor hayret bişey
Cevap sahibi4 ayNe güzel işte
Soran4 ayOnlara güzel ama ben napicam bilmiyorum ben kendi derdime yanıyorum
Cevap sahibi4 aySende bul bi koca evlen madem
Soran4 ayKoca bul demekle bulunmuyorki beni isteyip peşimde koşacak erkek denk gelmiyor gelse bile ben istemiyorum öyle bi döngü işte
Cevap sahibi4 ayPeşinde koşan erkek olması evlilik kriteri olarak sayılmıyor yalnız
Soran4 ayHaklısınız ama benim konuştuklarim çabuk vazgeçti başkalarının sevgilileri onlardan vazgeçmiyor ben nerde hata yapıyorum hiç bilmiyorum terste biriyim
Soran4 aySeven sayan birisi hiç çıkmadı gerçekten konuştuklarimdan şimdiye kadar çoğu cesaretsiz korkak tipler
Cevap sahibi4 ayAcelesi yok doğru kişi karşına çıktığı zaman evlenirsiniz zaten inşallah 🙏🏼 Venüs ayın marsın nerede acaba?
Soran4 ayİnşallah yani burcum balık yükselen yengeç 7 . ev Satürn yönetiyor oğlak burcu var diye hatırlıyorum
Cevap sahibi4 aySen zaten geç evlenmelisin 🫠😊 erken evlenirsen boşanırsın
Soran4 ayÖylemi diyorsunuz peki evlenecegin kişinin burcunun yazdığı doğrumu yoksa o özelliklerde biriylemi evlenirim
Soran4 ayHani 7 . evde evlenecegin kişinin burcu yazıyor diyorlar ya o yüzden
Cevap sahibi4 ayOrada Satürn var o değil venüsüne bak marsına bak
Soran4 ayOrdami yazıyor evleneceğim kişinin burcu
Cevap sahibi4 ayÇekildiğin insan tipleri evleneceğini tam olarak belirlemez
Soran4 ayPeki teşekkür ederim
Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. Bu devirde evlenenleri bende büyük bir başarı yapmış gibi düşünüyorum çok zor
03 Yorumla
Soran4 ayKesinlikle öyle kimse kimseye güvenemiyor ne erkekler kızlara ne kızlar erkeklere
Soran4 ayEvet haklısınız zor bu devirde
Gizli Üye(25-29)4 ayEvettt bir kızı daha toprağa verdik 😐 Sıkıntı yok geri kalan 4,5 milyar kadın elde kaldı😛
(yalan beyler... yılan göz yaşlarıdır. Yazık diyin geçin bu tiplere.)
06 Yorumla
Soran4 aySiz bütün kızları genelleyin sonra düzgün kız yok diyin
Cevap sahibi4 ay🐍🐍🐍
- 4 ay
Tüm kadınlar böyle oturun da ananız turşunuzu kursun şimdi arayışı bırakın
Cevap sahibi4 ay@İsimssizüyee bebeğim içinde ki kin ne böyle? Seni devamlı görüyorum hep bölesin yani kinli. Bizim rahmimiz yok ki... Bir bebek görünce ah benim de olsa/olsaydı demiyor canımız. Bizlerin sevdiği tek şey kadınlara dair sevişmesi seksi geri kalan bizim ilgimizi çekmiyor... Evlenmek istiyen kadınlarında gözü sevişmekte sekste değil... Bizim menfaatimize uymıyan kadınla evlenip mutsuz olucağımıza kendi sorunlarımızı kendimiz çözmeye odaklanıyoruz. Kadınlar bir çözüm olmıyıcaksa denklemden çıkarıp kendimize odaklanıyoruz daha huzurlu zevkli ve sorumluluk naz trip çekmiyoruz... Siz kabul edin ya da etmeyin kadınlar değişti erkekler aynı... Bu yüzden 30 lu yaşlarına gelen kadın evlenmesi çok zor. Erkeğe nasıl yaklaşıp çekmesi gerektiğini bilmiyor. Elinde 1 tane sağlam erkek yok elini sallasam ellisi diye kendini kandırıyor en sonunda 40-45 gelip kedi bakıyorlar ama bu zaman zarfında erkek sevişmiş seks yapmış keyfini gene almış evlenmeden olduğu için hiç şansı kalmıyor erkekler konusunda... Mecbur kedi ye çiçeğe sarıyor. Bir de biz erkekler hep yanlızız. Yani biz yanlız kaldığımız da canımız yanmıyor alışkınız. Kadınların doğası aile kurup bir kominite içinde yaşamaya uygun bir süre sonra intahar ediyorlar. Görüceksin ama intahar vakaları artıcak. Erkeklerde ekonomi. kadınlarda piskolojik yanlızlıktan dolayı. Her iki taraf için de üzücü... Toplumun yapısı bozulmuş oluyor gittikçe gittikçe.
- 4 ay
Aaa ben seni tanıdım sen şu gizliden yorum yapan adamsın yorumunun hiçbir dayanağı kanıtı olmadığından okumuyorum senin Hüsnükuruntuların. Uçkurcu kukuman seni sonunda o organ kopacak rahat edeceksin sende
Cevap sahibi4 ay@İsimssizüyee Başka yorumlarda görüyorum seni. Herkes gizli cevaplıyor iyi misin sen 😄 Seninle hiç bir zaman tartışmadık biz.
- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
4 ayHer evlenen cok güzel mi? Hayir? Nasip bazen
01 Yorumla
Soran4 ayAma onların evlendiği erkekler onlardan vazgeçmiyor benim konuştuklarim çok çabuk vazgeçti bazılarını ben terkettim anlamıyorum hep banami çürükler denk geliyor
4 aynasip bu işler yeri ve zamanı var demekki
17 Yorumla
Soran4 ayNasip ama böyle böyle 30 u bulucam her şey için çok geç kalmış olucam diye korkuyorum sonra bide evleneceğin insanın dürüst olmaması aldatması vs bunlarda çok korkutuyor yanlış evlilik yapmak istemiyorum mantığımi kullanabilen biri değilim böyle şeylerde duygularımla hareket ediyorum
- 4 ay
Bu senin için belki daha doğrudur bak benim lise arkadaşım vardı 19 yasında dul kaldı şu an çok kötü hissediyor üzüldüm onun yerinde olmak istemezdim 30 yasında bekar olmak 19 yasında dul kalmaktan iyidir nötrsün en azından eksilerle ilerlemiyosun bakarsın istediğinden çok daha iyisi denk gelir hayallerinin de ötesinde olur
Soran4 ayEvet haklısınız belkide nasip kısmet diyorum bende kendime hep ama insan takmamaya çalıştıkça içten içe takıyor üzülüyor çoğu kızı seven değer veren onların her istediğini yapan erkekler var bense 0 bakıyorum hep korkak hep cesaretsiz tipler
Soran4 ayDenk geliyor ne istediğini bilmeyen kıymet vermeyen sorunlu tipler
- 4 ay
aynı durum herkeste var galiba yanlıs anlamazsan sizin yasınızdakiler evlilikten korkuyo benim akranlarım çok aceleci evlenip hata yapıyolar görüyorsundur illa sosyal medyada 18 yasında evlenenleri bence beklemek en iyisi sabır önemli illa çıkar karsına
Soran4 ayEvet görüyorum çok acele edenler sonra boşananlar falan çok şu an hayırlısı yapacak bişey yok canım teşekkür ederim yorumların için Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
- 4 ay
insallah rica ederim 🫠💕
4 ayZaten çevredeki herkes evlenince dank ediyor kafaya
02 Yorumla
Soran4 ayDimi
- 4 ay
Artık zor oluyor
Sadece güzel ya da yakışıklı değil biraz mantıklı evliliği de olmalı
00 YorumlaGerçekten bende anlamadım
01 Yorumla
Soran4 ayHeh bana katılan birisi daha şükür
Gizli Üye(18-24)4 ayBen de öyle
Yaş 26 öğretmenim ama zor ya evlenemem gibi021 Yorumla
Soran4 ayÇünkü güvenecek insan bulmakta çok zorki ama bakıyorum millet evleniyor bu insanlar nasıl güvenip evleniyor bu kadar şikayet ediyoruz biz ama
Cevap sahibi4 ayÖyle mesela kriterlerin ne senin? Güvenden öte
Soran4 ayGüven çok önemli ben güvenemem sen dünyanın en güvenilicek insanı bu de getir birini benim karşıma ona bile güvenmekte çok zorlanirim ben en önemlisi saygı birde saygısı olmayan defolup gidebilir onun dışında bilmiyorum ya fiziksel özellikler benim için biraz uçuk ama tabi gönül hiç beğenmem dediğin insana bile konabiliyor
Cevap sahibi4 ayBence de güven saygı özsaygı çok önemli.. uçuktan kasıt ne mesela
Soran4 ayBildiğimiz kızların şimdi sevdiği tipler işte malum esmer işte yapılı boyu uzun vs vs
Soran4 ayAma tabi kader belkide bunların dışında birini sevicem hiç belli olmuyor bu işler
Cevap sahibi4 ayGeniş omuz da var mı
Cevap sahibi4 ayE tabi önemli olsn huy benim de öyle kriterlerim var ama huy önemli
Soran4 ayOmuz çok önemli değil vücudu yapılı olsun yeter yani böyle işte ama tabi istemekle olmuyor
Soran4 ayKimse dışını beğenmediğinin içini merak etmiyor o yüzden benim için tip değil huy önemli diyen kişilere asla inanmıyorum
Soran4 ayBirisi çok yakışıklı vs güzel olabilir ama karakteri leş olduktan sonra onun pek bi önemi yok
Cevap sahibi4 ayYani ama normal istekler ya fiziğin iyi düzgünse denk gelir sana böylesi bence
Cevap sahibi4 ayÖyle tabi ben de inanmam dış görünüş her şey değil ama çok şey bakımsız kızı hiçbir erkek merak etmez mesela
Cevap sahibi4 ayEvet bence de
Soran4 ayFiziğim bilmiyorum ya kilom var biraz incecik zayıf değilim
Soran4 ayYani balık etli gibi
Cevap sahibi4 ayOlsun bence güzel ya
Eğer konuşmak isterseniz özelden gizliden çıkabilirim yorumdan uzamasın
Olur mu?
Soran4 ayBuradan kimseye güvenip tanisamam kusura bakma lütfen
Soran4 ayTeşekkür ederim yinede
Cevap sahibi4 ayTanışalım demiyorum ki😂normal arkadaşça konuşma yani burdaki gibi
Soran4 ayAnladım ama yok teşekkür ederim iyi geceler
Biraz şans biraz nasip işi aslında
01 Yorumla
Soran4 ayDemekki şansım yok millete memur görücü denk gelirken bana hiç gelmedi bile
Özgüvenin yok senin
010 Yorumla
Soran4 ayYani var diyemem maalesef yok
Soran4 ayKolay değil ama ugrasicam inanin
Soran4 ayHayatım evde oturmakla geçiyor dışarı çıkmayı sevmem hemde hiç çocukluktan gelen bı alışkanlık bu gezmeyi sevmem dışarı çıksam anında sıkılırım eve gitmek isterim ömrümde cafe konser vs hiç gitmedim arkadaşım yok diyorum soğuk ters kavgacı biriyim bi şekilde hep bitiyor arkadaşlık ilişkilerimdede hep yanlış tipler çıktı karşıma yakınlık kuramiyorum kolay kolay insanlarla erkekler desen onlarada güvenim yok lisede bile ters biriydim sevdiğim çocuk vardı benimle konuşmak istiyordu bi çok kez tersliyordum garip bi refleks işte ortaokulda çok zorbalık gördüm bide bu bende etki bıraktı
Soran4 ayGenelde erkekler tarafından görmüştüm içe dönük yapım var burcumda balık alınganlıkta var tabi
Soran4 aySüslenirim onu severim zaten makyaj vs ama çıktığım zaman Sadece bakıyorlar gerisi yok o kadar
Soran4 ayEvet somurtkanim pek gülmem soğuk biriyim ama bu bilinçli yaptığım bişey değil
Güzellik & Bakım konusunda 731 cevap paylaştı. Nasip
01 Yorumla
Soran4 ayNasip diye diye nereye kadar bilmiyorum çok yakında sadece bi bölüm okuyup çalışıp sonrada tek bi ev tutup yaşamaya karar vericem kesin olarak çıkmazsa eğer gönlüme göre birisi
4 ayah ah
04 Yorumla
Soran4 ay😔😔
Soran4 ayKi ne ah
- 4 ay
üzdü
- 4 ay
kendi kaderime
Evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDeli cesareti
00 Yorumla