İnsanlar evlenmeyi nasıl başarıyor?

Ben anlamıyorum bunun için çok çok güzel olmak mı gerekiyor bilmiyorum ben hiç başaramadım ailede bekar kimse kalmadı herkes evlendi ben 25 yaşındayım daha halen iki yıllık bölüm okuyayım baride mesleğim olsun diye uğraşıp duruyorum millet çatır çatır evlenirken ben bu yaşta onun derdindeyim doğrumu yapıyorum yanlısmi bilmiyorum konuştuğum oldu olmadı değil ama anlamıyorum daha iyisini daha güzelinimi arıyor herkes kuzenlerim evlendi hep öyle güzel denemezler onlarin evlendiği erkekler daha güzelini aramıyormu anlamıyorum millet evlenmeyi nasıl başarıyor erkeklerde birini istedimi tutturuyor ille o olucak diye ama bende yok öyle bişey kimse benim peşimde koşmuyor ailesine ben onu istiyorum onunla evlenicem demiyor var ama onu ben istemiyorum uzaktan da olsa akraba çünkü akrabaya o gözle hiç bakmadım herkes çok çabuk kolayca vazgeçiyor anlamıyorum dışarıda pek çıkmam çıktığım zamanda erkekler bakıyor sadece gerisi yok bende şimdiye dek isteyen herkesi çevirdim kadının biri anneme senin kızın çok güzel evlenmeyi düşünmüyormu falan demiş oda düşünmüyor şimdilik demis ben çok soğuğum içe kapanığım karşılıklı bişeyler yaşayacağım birini bulup bide üstüne evliliğe ikna etmeyi becerebilicegime inanmıyorum neden böyle
İnsanlar evlenmeyi nasıl başarıyor?