Baba tartışmaya bile kapalı ben Rus delim sarışınlar masmavi gözleri var pamuk gibiler çakma değil orijinal sarışınlar onlar kızsa bizimkiler ne
Rus kızı
Türk kızı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baba tartışmaya bile kapalı ben Rus delim sarışınlar masmavi gözleri var pamuk gibiler çakma değil orijinal sarışınlar onlar kızsa bizimkiler ne
Sarışın mavi-yeşil göz olası bir kombinasyon. Ama bizim gibi koyu saç-mavi-yeşil göz kombinasyonu krossing over sonucu oluşur ve daha nadirdir. Ki bu kombinasyon türkiyede daha fazla. Yani aslında türklerde daha nadir bir güzellik söz konusu. Siz halk arası yaygın ve abartılarak yüceleştirilmiş "Rus kızı" algısına takıntılı olduğunuz için bunu göremiyorsunuz. Tercih meselesi diyelim neyse. Ben Türk kızı diyorum
Canım, sen bayağı kafayı sarışın-mavi gözle bozmuşsun belli 😄 Ama fiziksel özellik her şey değil, bunu unutma. Her milletten güzel, bakımlı, karakterli kadın var. Türk kızları da gayet alımlı, zeki, güçlü ve kendine has çekici. Rus kızları da öyle.
Ben ankette “Türk kızı” derdim. Çünkü kültür, dil, mizah, aile yapısı falan ilişkide çok şeyi etkiliyor. Göz rengi geçer, karakter kalır güzelim 💖
Cevap
2Cevap
Böyle söylemleri olan bir erkekle evlenmek istemezdim
Zaten böyle düşünen erkek Türk kızıyla evlenmez Rus bebeklerle evlenir
Ben esmer sevmiyorum
Rus.
Bebek gibiler
Rus kızlarından soğudum ya.
Rus erkekleri
Küçükmüş onların ki ama
Zaten erkekleri başarılı olamadığı için Türk erkeklerime ilgileri varmış
Kuzey ülkeleri tüm erkeklerinin yanında maymun gibi durduğunuzu biliyorsunuz dimi
Onların ki küçük ama ondan bize hastalar kuzeyli hatunlar
Gördün mü ki küçük diyorsun burada dolaşacağına Rus kızı bulsana
Yok Kadınlarından Duydum bitliktede oldum çok iyiler her konuda
Ne işin var burada kanka alalım rusyaya
Sormak istedim bizimkilere hem ben niye Rusya’ya gidiyorum. Cihangir, nişsntaşında çok var hazır gelmişler
İnşallah bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?