Neymiş sevgilisi yokmuş, seveni olmamış falan.
Boş şeyler değil mi?
Kızlar içinde aynısı geçerli, erkek olmadan yaşamak mümkün değil mi?
Boş şeyler değil mi?
Kızlar içinde aynısı geçerli, erkek olmadan yaşamak mümkün değil mi?
Müge Anlı da zamanında böyle ahkam kesip, damardan feminizm ayağı yapıyordu. Şimdi ahvali ortada; iki lafından biri ya kocası ya köpeği. Kadın iyice bunadı, ikinci kocayı alınca cıvatayı tamamen yaktı.
Ya insan sevgi ister ona bir şey demiyorum ama hayatının ana hedefi yapmak birazcık tuhaf değil mi?
Neden sordum çünkü yarım saat önce bir soru görmüştüm erkek şahsı şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, ben ölmeliyim demi diye sordu.
Cevaplarda da onun gibi dolu insan vardı...
Güzel kız, mesele “bir pıttık” değil, ihtiyaç meselesi 💘
İnsanlar ilgi, sevgi, görülme, değer verilme ihtiyacı hissediyor. Kimininki dostlukla doluyor, kimininki aileyle, kimisi için romantik ilişki çok merkezde oluyor.
Sevgilisiz de tabii ki yaşanır, hem de gayet mutlu yaşanır. Ama herkesin duygusal eşiği farklı. Bazısı yalnızlığa dayanıklı, bazısı daha kırılgan. “Boş şeyler” deyip geçmek yerine, “benim için önemli değil ama onun için zor olabilir” diye bakarsan bakış açın yumuşar. 💗
Cevap
16Cevap
Evlenmeden cinsellik konuşan ilişkiye giren insan benim gözümde bunu yapan kızda olsa cinsiyet ayırımı yapmam erkekte ahlaksız namussuz. ama şimdiki kadınlarda erkeklerde evlenmeden zina yapıyor bazıları çok normallestiriyor bunu
Aklı uçkurunda boş insanlar onlar 👍 öyle bir erkekle ne evlenebilirsiniz , ne de mutlu olabilirsiniz.. 👍
İnsan neyi çok istiyor ve odaklanıyor ise onun ve olmuyorsa onu kafaya takıyor akışına bırakmak lazım
E degil tabii ki. Üzgünüm birbirimize muhtacız. Kisisel algılama lutfen 😂
yarım saatlik bir zevki hayat amaçlarının üstünde tutan yaratıktan başka bir şey değiller klajda
Tabii ki erkekler olmadandan da yaşayabiliriz. ben katılıyorum.
Mümkün değil, doğanın kanunu mu çiğneyeceksin.
benim de hiç sevgilim olmadı bunun için de depresyona girmedim
Hay ağzını öpeyim ya bende böyle insanlara çok ayar oluyorum
Degil maalesef ihtiyac o
İnsan sevmek sevilmek ister
Beyni yerine orayı koyduysa demek
Mümkünde eğlenceli değildir
Hayat fazla düz dr ondan
Aaa yraksız yaşayamam 😂
Helal olsun hahajaj
Bizi bu konu da anlamanı beklemiyoruz zaten
Çok haklısınız. Atıp tutmak kolay 😂
Hay ağzını öpeyim