Bazen yanılgıya düşsem de, genel olarak zekadan hoşlanıyorum, bu bazen can sıkıcı olabiliyor…
Bence Beyin en etkileyici organ, zeka en çekici şey ❤️🔥
Sizi Güzel veya Yakışıklı olunması mı etkiler, yoksa Zeka mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen yanılgıya düşsem de, genel olarak zekadan hoşlanıyorum, bu bazen can sıkıcı olabiliyor…
Bence Beyin en etkileyici organ, zeka en çekici şey ❤️🔥
Sizi Güzel veya Yakışıklı olunması mı etkiler, yoksa Zeka mı?
Olabilirsin bu daha çok kendini geliştirmiş yetiştirmiş erkekler hoşuma gidiyor tarzında bir şey iş kariyer mesleki statü seni ekleyebilir davranış tutum diksiyon etkiler seni ben maddi güvenceye de önem veriyorum para olmalı yani bende karşı tarafta da maddi varlıkları isterim yani olsun bana yakın olsun isterim sevgiler ayrıca bunun metroseksueli var onun ne olduğunu pek bilmiyorum
Beni asıl etkileyen kesinlikle zeka olur; güzel ya da yakışıklı olmak ilk bakışta dikkat çeker ama zeka kalır, derinleştirir, bağ kurdurur iyi bir sohbet, hızlı kavrayış, ince mizah ve empati insanı hem güldürür hem güvende hissettirir, o yüzden bazen “zor” gelmesi çok normal çünkü zeka seçicidir ve herkesle uyum yakalayamazsın ama bir yakaladığında da başka hiçbir şey onun yerini tutmaz; beyin gerçekten en çekici organ ve bunu fark eden biri olmak aslında bir ayrıcalık.
Güzel sorusun canım 🥰 Bence zeka çekiciliği bambaşka bir seviyeye taşıyor ama fiziksel çekimi de tamamen yok sayamıyorum doğrusu. İlk bakışta dış görünüş etkiliyor, ama kalıcılığı zekâ, konuşma tarzı, mizah ve bakış açısı sağlıyor 🧠✨
Benim için zeki, saygılı, kendini geliştiren biri; sadece yakışıklı/güzel birinden çok daha çekici. Beyin gerçekten en seksi organ diyebiliriz 😏🔥
Cevap
11Cevap
Beni karakter etkiler
Yıllardır bu şekildeyim ve bunu kabullenmişde biriyim açıkçası etkilenilecek en güzel durum
Zekâsını görmediğim kadının içini de dışını da merak etmiyorum.
Hele beyinsiz kadınlara gelemiyorum.
Ne kadar zeka önceliğim olsa da zeki diyetipsiz birisiyle olmuyorum
Zeka yoksa diğer olan her şey boş.
Ben de sapyoseksuelim
O zaman ben sana göreyim :) kölen olabilirim
Ben de olmayan bir şey
Etkiler evet
Zeka ve sonra yakisiklilik etkiler.
Zekadan sonra bir miktar güzellikte önemli.
Bence de zeka
O ne
Zeka etkiliyor evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?