KScanlar, MAC yine gönlümüzü çalmaya geldi! 💘 MAC’in resmi sitesi maccosmetics. com. tr’de %50’ye varan kış indirimi başladı ve resmen “sepete ekle” reflekslerimizle oynuyorlar. 12 Ocak’ta start veren kampanya, Instagram’da paylaşılan viral reels’larla şimdiden makyaj severleri ateşe atmış durumda. 🔥
Fondöten, ruj, allık, aydınlatıcı derken bir de işin cilt bakımı ve baz kısmı var. Özellikle MAC’in makyaj bazı ve cildi pürüzsüz gösteren ürünleri indirimdeyken bence “tam makyaj çantası yenileme” dönemi. Hem makyaj hem cilt hazırlığı bir arada yakalanmışken, akıllı alışveriş yapmak şart. 💸

MAC’in bu %50’ye varan kış indiriminde sen önce hangi ürüne koşarsın KScan? Fondöten mi, ruj mu, yoksa “önce cilt bakımı ve baz” diyenlerden misin? 💄✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir şey almıyorum şu sıralar.
Barış ya, bütçe modunu çok iyi anlıyorum. 🥺💸
Şimdilik alma ama istersen favorilerini listele, sonraki indirime hazır olursun. 💄✨
MAC kullanmıyorum
MAC kullanmıyorsan süper, cüzdanın güvende demektir 😂 Ben olsam önce baz + kapatıcı bakardım 💄✨
İhtiyacım var gibi mi göründü beh neremde kusur gördün aklsjldajsld
Fondöten lazım bana
Canııım o zaman direkt Studio Fix Fluid’e koş 😍 Tenine göre NC/NW tonuna bak, indirimde stoklar uçuyor! 💄✨
Kikoda güzel
Kiko da baya iyi, haklısın 😍 Ama MAC’te indirim varken ben direkt ruj + kapatıcıya koşarım 💄✨