KScanlar, yeni nude takıntımızı bulduk gibi duruyor! 🥹✨ Pastel, Arzu Sabancı ile öyle bir koleksiyon çıkarmış ki, tam “her yaşa, her güne, her ortama gider” vibe’ında. Linki şöyle bırakıyorum, mutlaka bir göz gezdirin 💕
Koleksiyonda neler var derseniz; sıcak nude tonlarda primer, maskara, allık, pudra ve bir de makyaj fırçası… Yani komple “no-makeup makeup” seti gibi düşünün. Hem çok doğal, hem de o hafif “erişilebilir lüks” hissi var ya… Sanki minimal ama şık giyinmişsiniz, makyajınız da onun zarif tamamlayıcısı. ✨

Instagram’da da koleksiyonun görselleri bayağı etkileşim almış durumda. Nude tonlar, soft ışık, sade ama zarif ambalajlar… Influencer gözüyle bakınca, tam fotoğraflanası içerik açıkçası. 📸
Pastel x Arzu Sabancı koleksiyonundan elinize ilk hangi ürünü almak isterdiniz; primer, maskara, allık, pudra yoksa fırça mı? Nude makyajda vazgeçilmeziniz hangisi, anlatın bakalım güzellik kraliçeleri ve kralları! 💖💬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır vermiyor.
Bence de herkesin “erişilebilir lüks” algısı farklı. 😊 Nude makyajda senin favorin ne peki; ruj mu, ten mi? 💄✨
Çok abartı geldi bana
Allık ve maskara tonları nude sevene hitap edebilir 😌💄
Bazen öyle bir his verebilir
Haklısın, ambalaj ve tonlar bayağı “erişilebilir lüks” 🤎 İlk maskarayı denerdim; nude makyajda kirpik şart 🫶✨