Herkese iyi pazarlar. :) İnternette gezinirken şems aslan güzellik sırlarına denk geldim. Dikkatimi çekti açıkçası. ŞemsAslan güzellik sırları neler, tariflerini deneyen oldu mu? Şu sıralar bakımımı aksatmıştım uygulamak iyi olacak.şems aslan güzellik sırları
Şems Arslan'ın güzellik sırları nelerdir, tariflerini hiç denediniz mi?
O kadının saç maskesini denemek istiyorum çünkü sonucu kendisinde saçları çok sık ve sağlıklı tek sakındığım saçlarım boya maskede kına var sonuç ne olur?🤔🤨
Kendisini televizyon ekranlarından takip ediyorum. Kendisi çok güzel güzellik sırları veriyor. Şems Arslan güzellik sırları ile güzelliğe güzellik katmak mümkün. En değerli giysimiz cildimiz. Bu nedenle cildimiz için en iyi tarifler denemeliyiz.
şems aslan güzellik sırları
Şems Aslan güzellik sırları ile lekesiz cilt!
Evde bulunan malzemeler ile lekesiz cilde sahip olmak çok kolay. Bir yemek kaşığı yoğurt ve 2 yemek kaşığı pirinç ununu karıştırılmalı. Yüzün için fırça ile göz altların harici bütün yüzüne uygulayabilirsin. 10 dakika bekle ve yüzünü iyice yıka. Ardından nemlendirici krem uygulanmalı.
Ölü hücrelere elveda!
1 limon, tuz, 1 tatlı kaşığı kaymak ve buğday nişastası ile cildi ölü hüclerden arındırmak mümkün. Malzemeleri yüzümüze uyguladıktan sonra iyice durulamalıyız ve iyi bir nemlendirici krem uygulamalıyız. Cilt kırışıklıklarına da oldukça iyi geliyor.
Aslında bilinen ama pek uygulanmayan, sarımsağı hafif ezip çıkan suyunu kaşa ve kirpiğe sürme yöntemini sırf kendisinde uygulamalı görünce ikna olup denemiştim. Deneyin yani:d Ama tavsiye ettiği yöntemle uygulayın, öyle kafaya göre değil.
Bir kaç tarifini eskiden denemiştim ama hiç düzenli kullanmadım maalesef. Bu yüzden sonuçlar konusunda bir şey diyemiyorum. Ancak kullanarak memnun kalan çok kişi var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatta uygulamam. Bir kere uyguladim pert oldu yüzüm.