Bugün Tülin Şahin'in güzellikle ilgili açıklamalarını izledim. Güzellik konusunda bilgisi oldukça fazla. Zaten çok güzel ve bakımlı bir kadın. Tülin Şahin'in güzellik sırları ve tarifleri nelerdir? Uygulamak isterim.tülin şahin'in güzellik sırları
Tülin Şahin'in güzellik sırları nelerdir, güzellik tariflerini bilen var mı?
Seninde paran olsa seninde evinde temizlikçiler hizmetçilerin olsa kapında şöförün uşağın felan yani para derdi yok başka dert yok. Yeme İçme en üst düzeyde buna kozmetikte eklenince yaşlanmayan birisi halini alıyorsun yani tülin ve bir çok manken bu sebeple yaşlanmıyor. ben bir haber spikeri takip ediyorum haftasonu amerikaya ailesiyle tatile gitmiş eee para olmasa hadi gitsin
Telin Şahin gerçekten çok güzel ve bakımlı bir kadın. Cilt ve saç bakımına oldukça özen gösteriyor. Tülin Şahin'in güzellik sırları ile güzelliğimize güzellik katabiliriz.
İşte Tülin Şahin'in güzellik sırları!
tülin şahin'in güzellik sırları
- Telin Şahin Türk kahvesinin önemini oldukça sık vurguluyor. Kahve telvesini yüzüne uyguluyor. Ancak göz altına çok uygulamamaya dikkat etmelisin. Kahve telvesinin yanında çay poşetini de öneriyor. Çay poşetini günlük olarak ara vererel cildine uyulamalısın.
- Dudaklar için baldan kaydalanıyor. Diş fırçasını şeker, tuz ya da bala batırıp dudaklara peeling yapıyor. Bu şekilde kuruyan dudaklarının önüne geçmiş olacaksın. Ayrıca rujun daha güzel duracak.
- Göz altı yorguluğu için sedefli bir farı göz pınarına uygulayabilirsin. Ayrıca göz morluğunu da saklamak için harika bir yöntem. Şiş gözler için çay poşetinden faydalanabilirsin. Kendisi de bu yöntemi sıkça uygulamakta.
- Mat cildin varsa lip glossu elmacık kemiklerine uygulayabilirsin. Cildin için bol bol nemlendirici krem kullanmalısın.
her ünlü kadında olduğu gibi arkasında ciddi bir ekip var. kullandıkları ürünler asla kahve vb. gibi diy tarifler değil :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yıllardır alttan üstten yandna baktım konuşmalarını dinledim anlattıklarına kulak verdim acaba benim göremeidğim nedir diye hala bulamadım. neresi güzel şu kadını Allah aşkına. konuşması bile aksak.